Lindegaards kæreste viser maven frem

Missé Beqiri må snart indstille modelkarrieren

  • (Privatfoto).
(Privatfoto).

De gik længe stille ved dørene omkring graviditeten.

Men nu kan Manchester United-målmanden Anders Lindegaard og modellen Missé Beqiri ikke længere skjule, at de to snart bliver til tre.

Og så kan det jo være lige meget. Derfor smed Missé forleden dette billede på nettet, hvor det er tydeligt, at karrieren som model må indstilles for en stund. I hvert fald den del af jobbet, der indebærer tætsiddende tøj eller bikinier.

Læs også:

Se også: Så lækker er Lindegaards nye kæreste Se også: Så lækker er Lindegaards nye kæreste

Hun er for længst flyttet til England for at bo sammen med sin målmand, der ofte er væk med arbejdet og derfor må læse om Missés længselsfulde suk på nettet, hvor hun skriver om savnet af sin mand.

Ekstra Bladet kunne allerede i begyndelsen af august afsløre, at parret ventede en arving og halvanden måned senere bekræftede Lindegaard selv på sin blog:

- Og så en lille glædelig nyhed vi er blevet enige om at dele med omverdenen. Eller rettere sagt - slutte med at skjule. Som mange ved er både Missé og jeg brugere af sociale medier. Vi deler meget af vores liv med venner og familie over internettet, og vi har ikke længere lyst til at skulle være overpåpasselige med, hvad vi fortæller og viser til hvem. De sidste måneder har vi ofte fået henvendelser af privat karakter fra journalister, der vil vide, om rygterne taler sandt. Ja! Missé er gravid, skrev han.

Læs også:

Lindegaards dame Danske kendte - 9. maj 2012 Lindegaard-kæreste vrider sig i undertøjsvideo

Og fortsatte:

- Hun er så langt henne, at det irriterer os at skulle skjule de lykkelige omstændigheder for omverdenen. Vi skal være forældre til, hvad lægerne påstår bliver en lille dreng og glæder os enormt. Vi er rigtig glade, har det fantastisk godt sammen og ser utrolig meget frem til at blive forældre.

Læs også:

Se også: Lindegaards kæreste scorer 15.000 om dagen

Parret har allerede fået en forsmag på, hvad det vil sige at have børn i huset. For ikke så længe siden var Saseline, der er en af Missés bedste veninder, på besøg hos dem og hun havde sønnen Sean med.

Han kunne så glæde sig over lidt fodboldtræning med Anders Lindegaard.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte