Rasmus Bjerg: - Det er svært for mig at være normal

Den 36-årige skuespiller lever af humor på teater og fjernsyn. Nu får han for første gang lov til at give den som rablende normal

  • Rasmus Bjerg er med i årets julekalender 'Julestrjerner', hvor han for en gangs skyld ikke skal gøre brug af sjove punchlines, skøre ansigter og sjofle undertoner. (Foto: Linda Johansen)
Rasmus Bjerg er med i årets julekalender 'Julestrjerner', hvor han for en gangs skyld ikke skal gøre brug af sjove punchlines, skøre ansigter og sjofle undertoner. (Foto: Linda Johansen)
1/2
Næste »

36-årige Rasmus Bjerg spiller en ualmindeligt almindelige familiefar John i dette års DR-julekalender.

Og selv om den sjove skuespiller ser sig selv som helt gennemsnitligt leverpostejs-normal - måske ligefrem jævnt kedelig - er det første gang, han får lov at være normal på tv.

Læs også: DR's mystiske trumfkort: Julekalender i 25 afsnit

- Det er noget, jeg har haft meget lyst til at prøve. Jeg har en meget levende fantasi og let adgang til galskaben, og det kan være svært for mig ikke at bruge den, siger han til EKSTRA, der i dag udkommer i en særlig jule-udgave.

Her fortæller den joviale og smilende skuespiller også om, hvordan han har levet med angst og ensomhed, og hvordan en volds-episode for tre år siden sendte ham til tælling med depression og social fobi.

Læs også: Rystende at Rasmus ikke bliver sigtet

I julenummeret af EKSTRA kan du også læse om Årets Julehjælp, lære at lave en julemiddag som Camilla Plum og bage kager som Lagkagehusets Ole Christoffersen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte