Så er mini-Mascha kommet til verden

I går aftes fødte Mascha Vang en lille pige, og det vælter ind med lykønskninger til det nye forældrepar

  • Mascha Vang og kæresten Nicolas blev fredag forældre til en lille pige. (FOTO: Mogens Flindt)
« Forrige
Mascha Vang og kæresten Nicolas blev fredag forældre til en lille pige. (FOTO: Mogens Flindt)
1/2
Næste »
 

Klokken 19.52 fredag aften den 5. oktober, blev reality-stjernen Mascha Vang og hendes kæreste Nicolas forældre til en lille pige.

- Vi har det alle godt, men lillepigen blev dog øjeblikkeligt indlagt på neonatalafdelingen, hvor vi stadig er. Men hun er snart frisk, skriver Mascha Vang på sin blog.

Årsagen kan muligvis være, at parrets nyfødte datter vejede 2550 gram, da hun endelig blev født - seks dage over tid. Og som Mascha Vang så rigtigt konstaterer, er datteren 'en lille fin sag'.

Læs også:

Screen shot 2012-07-20 at 2.10.13 PM Event & Kultur 20. jul. 2012 Se også: Gravide Mascha Vang: Håber ikke babyen ligner en flagermus!

- Hun er bare så sød, dejlig og smuk – og vi er så lykkelige, og meget stolte forældre, skriver den nybagte mor på bloggen.

Læs også:

Se også: Mascha med mor-hår

Det er væltet ind med lykønskninger til forældreparret, og på en time har 632 personer 'liked' Maschas status om 'Så er der nyt <3'.

- Mange tak for de mange søde beskeder, og den store interesse. Vores fokus har dog været 100% på situationen, og er det stadig, skriver Mascha og undskriver:

- Mascha & Nicolas – nu mor og far.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik