Amalie får smæk

Se, hvem der vil daske hende

  • Peter og Amalie kan se frem til et skattesmæk på mindst 35.000 kroner efter deres tur til USA, hvor de festede med blandt andre Lindsay Lohan. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
Peter og Amalie kan se frem til et skattesmæk på mindst 35.000 kroner efter deres tur til USA, hvor de festede med blandt andre Lindsay Lohan. (Arkivfoto: Mogens Flindt).

Amalie kan formentlig se frem til et par girokort fra Skat, når de normalt så nidkære skattefolk får øjnene op for, at hun og kæresten Peter har været i Hollywood for at feste med blandt andre Lindsay Lohan.

Rejsen var nemlig en betaling fra Amalies onkel og det svarer til en skattepligtig indkomst.

I sidste uge fortalte Amalie, at turen til Los Angeles blev betalt af onklen, fordi Amalie havde lavet lidt PR for pokerplayus.com, som onklen er involveret i. Blandt andet betalte han hotelophold for mere end 60.000 kroner samt flybilletterne.

Læs også:

Se også: Amalie fyrede 60.000 af på luksushotel

I første omgang forsøger Amalie at tale uden om, at det kan blive et økonomisk problem.

- Det er ikke mig, der har betalt for det, så det har ikke noget med mig at gøre. Jeg ved godt, man skal betale, men jeg havde et tv-program og derfor er det ikke mig, siger Amalie.

Kort efter kommer Peter til telefonen.

- Det var en privat rejse. Vi var der frivilligt og produktionsselskabet har ikke betalt turen. Men vi har lavet en masse PR for pokerplayus.com og det var et sponsorat, siger ulven.

Læs også:

Amalie optræder i City 2 TV - 15. okt. 2012 Bundløs Amalie: Der kan jo ske en ups'er

- Men det svarer jo til en indkomst at få en rejse og hotel betalt.

- Øh, nå...det har du sikkert ret i. Så det kan da godt være, vi får nogle girokort, siger Peter.

Under turen lavede de en del til ’Amalies Verden’ til TV3. Det kræver en arbejdstilladelse i USA. Men Amalie vil ikke svare på, om de søgte sådan en.

Læs også:

Skærmbillede 2012-10-12 kl. 1.10.14 PM Danske kendte - 12. okt. 2012 Amalie med GPS: Så skal jeg lige ud? Øh, nej, okay denne her vej..

- Det har jeg ingen kommentarer til. Det har jeg intet med at gøre, siger Amalie, der ikke vil svare på, om hun skrev under på sådan en ansøgning.

Til gengæld havde Peter sørget for at advisere de amerikanske myndigheder om, at han har en voldsdom, som normalt kan give problemer, når man rejser ind i Guds eget land.

Læs også:

Amalie Szigethy fejrer 21 års fødselsdag med reality-vennerne Danske kendte - 11. okt. 2012 Stiv Amalie: Skal vi lave en baby?

- Jeg var til et møde på ambassaden og der var ingen problemer, siger han.

Tilbage er kun den modstridende forklaring om, at Amalie først ikke mente, hun kunne afkræves skat, fordi hun var der med et tv-program, mens Peter insisterer på, at det var en privat rejse, hvor de tilfældigvis blev fulgt af et tv-hold.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte