Medina forlader Christian Kjær

Popprinsessen vil ikke længere bo til leje hos den aldrende rigmand

  • Lækkert landsted, nej tak! Medina flytter. (Foto: Mogens Flindt)
Lækkert landsted, nej tak! Medina flytter. (Foto: Mogens Flindt)

Livet på landet var åbenbart ikke lykken for Medina og hendes unge kæreste Christopher. Efter knapt et år på en gigantiske og voldsomt luksuriøs landejendom i Sandbjerg ved Hørsholm, har popprinsessen fået nok frisk luft og landlig idyl og forlader de over 1000 kvadratmeter med egen pool, fitnessrum og vinkælder.

Læs også:

Se også: Medina lejer landsted: Her skal de hygge sig

Se boligen her.

Ifølge hjemmesiden lejemaal.dk er Sandbjergvej 11 nemlig nu igen til leje. Og en medarbejder fra lejmaal.dk bekræfter, at Rødegård, som gården kaldes, at er klar til indflytning først i det nye år.

Medina har tre måneders opsigelse på lystgården. Så inden 1. januar skal hun have pakket guldplader, netstrømper og stiletter sammen og være fraflyttet ejendommen.

Læs også:

Se også: Christopher og Medina flytter sammen

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra den succesfulde sangerinde om hendes boligsituation, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger søger Medina mod København.

Læs også:

Se også: Forelsket Christopher: Det er dejligt at bo sammen med Medina

Det koster 33.000 kroner om måned plus forbrug at rykke ind i Medina og Christophers elskovsrede på Sandbjergvej. Den fornemme adresse er ejet af Hovedstadens Ejendomsselskab, og rigmanden Christian Kjær bor et par huse nede ad vejen i nummer 16.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte