Remee: - Jeg har det superfedt

Musiksmeden afviser at være i økonomiske problemer

  • Remee har ikke travlt med at græde trods presseforlydende om, at alle hans penge er væk. - Det går strygende, siger han. (Arkivfoto: Peter Hauerbach).
Remee har ikke travlt med at græde trods presseforlydende om, at alle hans penge er væk. - Det går strygende, siger han. (Arkivfoto: Peter Hauerbach).

Nej, pengene vælter ikke ind, som de gjorde tidligere. Og ja, der var underskud sidste år.

Men Remee afviser kategorisk, at han skulle være så økonomisk dårligt stillet, som det blev gjort til i pressen i går.

Faktisk er musiksmeden yderst optimistisk omkring sine forretninger efter nogle år, hvor han har skåret dårlige projekter fra og købt sine musikrettigheder tilbage.

Læs også:

Se også: Remee: Jeg er ikke død endnu

- Jeg har ryddet op i mine selskaber og skiftet min revisor ud, som kostede millioner over en årrække. Og det har kostet penge. Også fordi jeg har investeret i driften. Men det kunne have set meget, meget værre ud, siger Remee til Ekstra Bladet.

Han kunne i går læse, at hans penge var væk og at han havde optaget ulovlige lån i sine egne firmaer.

Læs også:

Se også: Festen er slut: Remees penge er væk

- Det er rigtigt, at jeg har lånt penge i firmaet.

Men jeg ville hellere låne penge af mig selv, så jeg kunne betale skattevæsenet. Og de penge er tilbage inden årsskiftet. Og så skal man huske på, at jeg ikke kunne låne af mig selv, hvis ikke det var fordi, jeg havde dem stående, siger Remee, der dog ikke kan dokumentere, at de ulovlige lån er på vej tilbage. Ekstra Bladet fik tirsdag et tilbud om at få indblik i omsætning og overskud/underskud. Det tilbud blev senere på dagen trukket tilbage efter råd fra hans advokat.

Han peger på, at en del af pengene, der mangler som overskud, er brugt på at købe rettighederne til de mellem 400 og 500 sange, han har skrevet.

Læs også:

Se også: Remee og Chief 1 bag nyt selskab

- De har tjent de 18 millioner svenske kroner, jeg fik i forskud, hjem og de er blevet endnu mere værd, siger Remee, der nu har enerettighederne til dem.

- Så du er ikke ved at gå fra hus og hjem?

- Nej, det er jeg virkelig ikke. Jeg har det superfedt og der kommer store beløb ind. Alle mine forretninger giver overskud. Zen alene har givet et overskud på 3,8 millioner kroner. Det har bare været vigtigt at lukke alle huller og det har taget tid og været dyrt.

Læs også:

Se også: Remee skaffede damer til Liam Gallagher

Han ønsker ikke at oplyse det samlede resultat for 2011, men nævner, at der er et mindre underskud, efter at alt - også hans egen løn - er trukket ud.

- Faktum er, at forretningerne har det godt og at der vil være overskud i det her regnskabsår. Når man investerer i rettigheder og drift betyder det ikke noget, så længe, der er cashflow. Og det er der.

Tjente ti millioner om året

Remee kan måske ikke prale af det bedste regnskab for sidste år. Alligevel har han ingen grund til at klynke.

– Jeg har prøvet at tjene ti millioner om året og jeg har prøvet at tjene to, siden jeg var 23 år. Og der var rigtigt nok et driftmæssigt underskud sidste år. Men om der vælter penge ind, er jo meget relativt. Jeg synes, der gør. Steve Jobs ville måske ikke synes det, men jeg syntes altså ikke, at der ikke gør, siger han.

Og understreger, at det kun var i det ene af syv selskaber, at han lånte penge til sig selv.

Remee slår endvidere fast, at natklubben Zen nu giver gedigne overskud. I 2011 blev det til et overskud på 3,8 millioner kroner.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte