Oliver: Vi arbejder på at finde sammen igen

Trods et dramatisk brud har Oliver Bjerrehuus og Gunnvør ikke opgivet drømmen om et forhold

  • Oliver og Gunnvør gik fra hinanden under stor mediebevågenhed, fordi politiet blev indbladet i deres sidste dag sammen. Nu prøver de igen. (Arkivfoto: Michael Stub).
Oliver og Gunnvør gik fra hinanden under stor mediebevågenhed, fordi politiet blev indbladet i deres sidste dag sammen. Nu prøver de igen. (Arkivfoto: Michael Stub).
1/2
Næste »

Det var med politiets blinkende lygter som afskedssalut, da Oliver Bjerrehuus og hans kæreste Gunnvør sidste år gik fra hinanden.

Og da de sociale myndigheder efterfølgende blev inddraget i den bitre kamp, syntes det umuligt, at de to nogensinde skulle gøre sig håb om et tåleligt forhold.

I et nyt Kanal 4-program om Oliver med premiere på onsdag fortæller han om, hvor voldsomt det gik for sig, da parforholdet brat endte.

Læs også:

Se også: Ulykkelige Oliver: Måtte ikke sige farvel til sin datter

- Jeg præsterede at komme hjem klokken syv om morgenen og det syntes min kæreste ikke var en god ide. Og det blev hun pissesur over. Og vi kom kæmpemæssigt meget op at slås om det foran vores datter. Jeg røg i hovedet på hende og hun kaldte mig psykopat og sagde, at jeg aldrig mere ville se min datter, fortæller en ulykkelig Oliver.

Gunnvør var så rasende, at hun brugte datteren mod kæresten.

Læs også:

Se også: Dumpet af Oliver - nu vil hun være forsidepige

- Jeg spurgte, om jeg måtte sige farvel til hende og det måtte jeg ikke. Og så i min panik tog jeg telefonen og sagde, at jeg ville ringe til politiet. Så tog hun min telefon ud af hånden på mig og så røg jeg i hovedet på hende igen. Og jeg trak hende bare i håret, mens hun havde Sigga i hånden. Og så trak jeg hende ned på gulvet og råbte af hende, mens jeg prøvede at få min telefon ud af hånden på hende. Jeg kunne ikke få den og hun skreg og så kom naboerne, fortæller Oliver i programmet.

Overfor Ekstra Bladet lufter han nu muligheden for, at forholdet kommer tilbage på skinner.

Læs også:

Se også: Se og Hør-chef: Tænk dog på dit barnebarn, Suzanne

- Det er ikke udelukket, at vi finder sammen igen. Kærligheden har været der hele tiden. På godt og ondt. Vi har lige været 14 dage på Ibiza med Sigga. Vi prøver også at være kærester igen og få det til at gå. Vi bor ikke sammen, men vi arbejder på at blive kærester.

Læs også:

Se også: Oliver Bjerrehuus i voldsomt slagsmål med kæresten

- Går du så i seng med andre?

- Nej, det adskiller jeg. Jeg vil enormt gerne have det her til at fungere. Men jeg har klart mine forbehold, som også Gunnvør har. Det er et chok at stå der, når tidevandet løber ud og man ikke har nogle dårlige intentioner og raseriet bryder ud og senere står i Socialforvaltningen, siger Oliver.

Suzanne og Gunnvør kan ikke sammen

Et af problemerne, der kan opstå, hvis Oliver og Gunnvør finder sammen igen, er Olivers mor, Suzanne.

Hun kan nemlig ikke med Gunnvør.

- Deres forhold har været lige til at lukke op og skide i hele vejen igennem, desværre. Og det er hårdt, når det er de to mennesker, man elsker allermest. De ligner hinanden på nogle punkter og hvis man siger det, får man en knytnæve fra begge sider. Den kan man ikke dukke sig for, siger Oliver Bjerrehuus.

- Men de har vel skullet være i samme stue?

- Det har de så også undgået. De to kvinder kunne blive min død, hvis ikke jeg slap tøjlerne og erkendte, at de to heste var løbet hver deres vej. De kunne ikke være i stue sammen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte