Silas og Louise nyt par i Vild med dans

Silas Holst og skuespilleren Louise Mieritz tog deres første danseskridt sammen på Enghave Plads i København

  • Silas Holst mødte i går for første gang sin nye dansepartner i Vild med Dans, Louise Mieritz, og de tog selvfølgelig en lille dans sammen på Enghave Plads på Vesterbro i København.(Foto: Rumle Skafte)
Silas Holst mødte i går for første gang sin nye dansepartner i Vild med Dans, Louise Mieritz, og de tog selvfølgelig en lille dans sammen på Enghave Plads på Vesterbro i København.(Foto: Rumle Skafte)
1/4
Næste »

Normalt er der et gigantisk hemmelighedskræmmeri omkring, hvem der skal være de nye dansere i TV2’s populære program ’Vild med Dans’. Men Ekstra Bladet kan allerede nu afsløre, at Silas Holst, der sidste år vandt ’Vild med Dans’ sammen med sin partner Sophie Fjellvang-Sølling, i år skal danse sammen med skuespillerinden Louise Mieritz i den 9. sæson af ’Vild med Dans’, der har premiere på TV2 fredag den 7. september.

I ’Vild med Dans-konceptet’ bliver der altid lavet en optagelse, hvor de professionelle dansere skal møde deres kendte danse-partnere for første gang. Og ingen af parterne ved, hvem de skal danse sammen med før mødet. Ekstra Bladets fotograf var tilfældigt på Enghave Plads på Vesterbro i København i går, hvor netop dette overraskende møde fandt sted mellem Silas Holst og Louise Mieretz. Der var både overraskelse og stor glæde fra både Silas og fra Louise, da de blev præsenteret for hinanden. Og der gik ikke lang tid, før de kastede sig ud i en lille flot prøvedans på Enghave Plads lige foran cafe-gæsterne på pladsen.

Silas med mundkurv
Ekstra Bladet konfronterede et par timer efter Silas Holst med fotografens afsløring.

- Hej Silas. Tillykke med din nye dansepartner Louise Mieritz?

- Tak.

- Hvordan har du det med, at din nye dansepartner er Louise Mieritz?

- Jamen. Det må jeg slet ikke snakke om. Det er jo hemmeligt.

- Du må altså slet ikke udtale dig om din nye dansepartner?

- Nej, det må jeg ikke.

- Men det er jo ikke nogen hemmelighed, at du skal være med i Vild med Dans. Du vandt sidste år sammen med Sophie Fjellvang-Sølling. Går du efter en førsteplads igen i år sammen med Louise Mieritz?

- Ja, jeg går selvfølgelig efter at vinde ’Vild med Dans’ igen. Jeg er jo et stort konkurrence-menneske. Og jeg er også optimist.

Læs også:

Se også: Silas Holst afslører: - Jeg er tvangsneurotiker

- Er din optimisme blevet styrket, efter at du har taget de første dansetrin sammen med din nye dansepartner Louise Mierits ude på Enghave Plads?

- Det må jeg ikke sige noget om, svarer Silas Holst, der dog godt vil sige, at han i forgårs netop vendte hjem efter en ferie i New York.

- Det har været en fantastisk ferie, hvor jeg var ude og se en masse teater-stykker. Men lige nu glæder jeg mig helt vildt til at komme i gang med ’Vild med Dans’, lyder det fra Silas, der kaster sig ud i sin femte sæson.

Ekstra Bladet forsøgte uden held at få en kommentar fra Louise Mieritz, der fik sit gennembrud som skuespiller i Lars von Triers film ’Idioterne’ i 1998. Hun har siden medvirket i 11 film og i adskillige tv-serier. Louise Mieritz var også medlem af den kvindelige satire-gruppe ’Emmas Dilemma’.

Louise dansede som ung
Og som en interessant detalje kan det også nævnes, at Louise Mieritz på ingen måde er fremmed overfor at bruge sin krop dansemæssigt. Hun dansede nemlig ballet, indtil hun var 12 år. Og Louise Mieritz gik også på Fame-skolen på Amager, indtil hun blev optaget på Statens Teaterskole i 1990.

Louise Mieritz er i øvrigt gift med filmfotografen Manuel Claro, og de har sammen en søn på tre år.

Læs også:

Se også: Silas Holst: Jeg kommer med hvide blomster til Sophie

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte