Silas Holst: Det hårdeste i hele verden

Savnede hunden Batman under ferien

  • Silas Holst savnede hunden Batman under sin ferie. Hunden var dog med ved Vesterhavet, men det var ikke den store svømme-succes, fortæller danseren. (Privatfoto)
« Forrige
Silas Holst savnede hunden Batman under sin ferie. Hunden var dog med ved Vesterhavet, men det var ikke den store svømme-succes, fortæller danseren. (Privatfoto)
1 af 2
Næste »

Seneste i flash!

Hent flere
 

Silas Holst og kæresten Johannes Nymark er igen hjemme hos deres engelske bulldog Batman efter en lang sommerferie i New York og Barcelona.

LÆS:

Se også: Silas Holst afslører: - Jeg er tvangsneurotiker

- Det var det hårdeste i hele verden at være væk fra ham. Det er første gang, vi har været fra ham, fortæller Silas og indrømmer, at han er blevet ’lidt pylret’.

- Han var hos min far. Han bor på landet, så der var marker, Batman kunne boltre sig på. Min far sendte billeder hver dag. Men det var alligevel utroligt at komme hjem og se, hvor meget han var vokset på de tre uger, vi var væk, siger Silas om den seks måneder gamle hund.

LÆS:

Se også: Silas i livsfare

- Mellem rejserne til Barcelona og New York havde vi ham med i sommerhus ved Vesterhavet.

- Her prøvede han at bade. Det var dog ikke den store succes, griner danseren.

Seneste Nyt

Mest læste

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik