Danske kendte

Linse: De tror jeg er trans

Men folk må gerne lige tænke sig om, siger den brystfagre reality-stjerne

  • Spændt op til lir: Linse har netop fået taget det her nye billede, der skal bruges til en plakat og autografkort. Her kan man rigtigt se hendes store fortrin, der hver indeholder 2000 ml silikone. (Foto: Andy Hvem)
Spændt op til lir: Linse har netop fået taget det her nye billede, der skal bruges til en plakat og autografkort. Her kan man rigtigt se hendes store fortrin, der hver indeholder 2000 ml silikone. (Foto: Andy Hvem)

Linse Kesslers til tider meget maskuline fremtoning gør, at folk ofte tror, at hun er en mand.

LÆS:

Se også: Linse i kamphumør en gang om måneden

- Jeg tager det som en kompliment. Jeg synes faktisk, at det er lidt sjovt. Altså, alle synes jo, det er meget sødt, når mænd har en feminin side.

- Men det er knap så sødt, når kvinder har en maskulin side. Og det må man sige, at jeg har. Der er jo ikke meget kvinde tilbage, når jeg står og skælder ud, griner Linse.

LÆS:

Se også: Linse Kessler - kun brysterne svulmer

- Der er mange flotte transvestitter og transseksuelle, hvor man ikke altid kan se det. Hvor man kommer lidt i tvivl. Og så er undskyldningen, at de godt lige vil vide, om jeg er en af dem. Altså, jeg har en datter på 22. Folk må godt lige slå hjernen til, siger hun.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte