Danske kendte

Hoffet: Frede og Mary var ikke med

Kronprinsparret holdt ferie et andet sted end Rigmor Zobel

  • Frederik og Mary var på ferie sammen, indern han tog til OL. Men de holdt den ikke med Rigmor Zobel, slår hoffet nu fast. (Arkivfoto: Kim Agersten).
Frederik og Mary var på ferie sammen, indern han tog til OL. Men de holdt den ikke med Rigmor Zobel, slår hoffet nu fast. (Arkivfoto: Kim Agersten).
 

Det var lidt for opfindsomme kilder, der havde observeret Rigmor Zobel i selskab med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary ombord på luksusyachten Parsifal i Middelhavet.

Ifølge kongehuset er den god nok, at Frederik og Mary var på ferie i samme uge som narkodømte Rigmor. Men altså et andet sted.

- Historien har intet med sandheden at gøre. Kronprinsparret har i år holdt sommerferie uden for Europa, skriver hoffets kommunikationschef, Lene Balleby, i et svar til Ekstra Bladet.

Hun ønsker ikke at oplyse, hvor familien var på ferien. Men modsat tidligere år var det ikke på Scanomat-rigmanden Kim Vibe-Petersens luksusyacht, som de tidligere har lånt.

Ifølge Ekstra Bladets kilder var Frede og Mary med, da båden stævnede ud med Rigmor Zobel i følgebåden Pantheon.

I stedet var de i løbet af den ugelange ferie altså draget langt længere væk.

Ekstra Bladet beklager fejlen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik