Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Mads Mikkelsen laver film i Østrig

Den danske skuespiller Mads Mikkelsen er netop nu i Østrig for at indspille scener til den europæiske road-movie 'Move On'

  • Mads Mikkelsen poserer her med en skønhed fra Østrig, som tilsyneladende også er med i det store filmprojekt 'Move On' . (Foto: All Over Press)
Mads Mikkelsen poserer her med en skønhed fra Østrig, som tilsyneladende også er med i det store filmprojekt 'Move On' . (Foto: All Over Press)
1/3
Næste »

Mads Mikkelsen medvirker netop nu i Østrig i en europæisk road-movie med titlen 'Move On' finansieret af det tyske gigantfirma Deutsche Telekom og deres mobilenhed T-Mobile.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mads Mikkelsens kannibal kommer til Danmark

Filmprojektet involverer hele 11 europæiske lande, hvor publikum også har indflydelse på en enkelte elementer af filmen, heriblandt navnene på de medvirkende, musikken og locations.

Det store filmprojekt bliver instrueret af den danske filminstruktør Asger Leth, der blandt andet er kendt for sin dokumentarfilm 'Ghost of Cite Soleil' og Hollywood-filmen 'Man on a Ledge'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mesterinstruktør roser Mads Mikkelsen

- Mads Mikkelsen spiller en lidt lurvet helt, der stiger af en båd i Rotterdam, før han rejser tværs gennem Europa for at aflevere en mystisk sølv-kuffert, fortæller Asger Leth og afslører, at Mads Mikkelsen undervejs vil møde en kvinde eller to.

Hvert af de deltagende europæiske lande skal bidrage med en fem til otte minutters lang kortfilm, der senere skal klippes sammen til en hel spillefilm, der har foventet premiere til september.

Mads Mikkelsen rejser altså netop nu Europa rundt, før han senere på året skal spille hovedrollen som selveste Hannibal Lechter i den amerikanske tv-station NBC's nye store tv-serie 'Hannibal'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mads og Lars Mikkelsen i dansk-produceret westernLæs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte