Erik og Anni: Kærlighedens op- og nedture

Efter tre års ægteskab er det (igen) slut mellem kendis-parret Erik Damgaard og Anni Fønsby. Det er tredje gang, parret bryder op

Erik Damgaard og Anni Fønsby har haft et turbulent forhold, siden de i 2007 blev et kendis-par i Danmark efter deres optræden i et Kanal 4-program om deres fede liv. Nu er der skrevet endnu et kapitel med den bebudede skilsmisse. (Foto: Mogens Flindt)
Erik Damgaard og Anni Fønsby har haft et turbulent forhold, siden de i 2007 blev et kendis-par i Danmark efter deres optræden i et Kanal 4-program om deres fede liv. Nu er der skrevet endnu et kapitel med den bebudede skilsmisse. (Foto: Mogens Flindt)

Med Anni Fønsbys udmelding i BT i dag om, at hun skal skilles fra sin mand Erik Damgaard, er det slut på et turbulent forhold mellem on/off-kendis-parret.

Læs også:

Se også: Erik og Annis sprængfarlige forhold

2009: Anni får sit ønske om et diskret og privat bryllup opfyldt, da hun og Erik en fredag i februar har sat hinanden stævne på Fredensborg Rådhus.

- Det var en meget intim, stille og rolig vielse. Og det gik meget hurtigt. Der var ikke så mange dikkedarer, fortæller Anni efterfølgende om den borgerlige vielse.

Læs også:

Se også: Nygift Erik: Anni var så smuk

Glæden varer dog kort: 16 april bliver ægteparret anholdt og sigtet for rufferi. Erik løslades dog efter et grundlovsforhør, mens Anni varetægtsfængsles.

Læs også:

112 - 16. apr. 2009 - kl. 14:49 Erik og Anni Fønsby anholdt

Og så er der krise i det dugfriske ægteskab. Da 1. maj passeres har Erik udfyldt separationspapirerne og fortalt sin rystede frue, at han vil skilles:

- Jeg giftede mig ikke med Anni for to måneder siden for at blive skilt hurtigt. Og lige nu er vi to ulykkelige mennesker. Men jeg er sikker på, at jeg har truffet den rigtige beslutning, siger han til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Jeg ville ikke holde Anni for nar ved at forstille mig, mens hun sad fængslet og først meddele det, når hun bliver løsladt en dag. Det ville være uærligt.

Læs også:

Danske kendte - 1. maj. 2009 - kl. 16:01 Erik vil skilles fra Anni

Til de flestes overraskelse genforenes parret dog i slutningen af juli på Middelhavsøen Malta, hvor Anni har søgt ly efter at være blevet sat på fri fod. En 'smaddernervøs' Erik har taget en rask beslutning og er fløjet derned i håb om genforening.

- Jeg stod midt i en situation, hvor jeg virkelig havde brug for ham, og så svigtede han. Men følelser er altså stærkere end fornuft, siger Anni, da Ekstra Bladet møder de genforenede turtelduer. Erik nøjes med kækt at konstatere, at fruen har morgenbollehår.

Læs også:

Se også: Erik: Vi kysser konstant

2010: Genforeningen på Malta har båret frugt. 28. april nedkommer Anni med parrets lille datter, Viktoria.

Læs også:

Danske kendte - 28. apr. 2010 - kl. 17:40 Anni Fønsby har født

Men den lille familie går en uvis fremtid i møde: I slutningen af august indledes retssagen mod Anni ved byretten i Odense. 22. september er det 'dommedag': Anni og en veninde idømmes fængsel i henholdsvis to år og halvandet år for bordeldrift. Anni anker straks i håb om strafnedsættelse.

Læs også:

Danske kendte - 21. sep. 2010 - kl. 10:16 Anni: Forfærdeligt, mine børn skal bøde

2011: 1. juni Østre Landsret er klar med sin dom i ankesagen: Anni får straffen nedsat med seks måneder. Kort tid efter erklærer hun, at Viktoria skal med hende i fængsel, fordi 'Erik kan ikke tage sig af Viktoria. Min mand er ikke den mest pædagogiske mænd, og han sidder og programmerer 14 timer om dagen, så det er bedst, hun er hos mig'.

Læs også:

Se også: Anni om datteren bag tremmer: Victoria glemmer

Februar: Erik Damgaard går til kamp for sine kvinder og kræver, at Kriminalforsorgen flytter hans kone og datter til et andet afsoningssted, efter, at Anni er blevet truet i fængslet.

Læs også:

Se også: Anni i frivillig isolation: Hendes lille datter lider i fængslet

4. juni overflyttes mor og datter omsider til en pension i Nordsjælland. Her skal Anni afsone resten af sin straf.

Læs også:

Se også: Rufferidømte Fønsby på kvindepension

13. juli: Nyheden om, at kendis-parret skal skilles, når offentligheden: - Det er en sag mellem Erik og mig. Men det er rigtigt, at vi skal skilles, siger hun til BT.

Læs også:

Se også: Anni Fønsby skal skilles

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen