Bitter hilsen fra DR-værts ekskone

Mavepuster til Kåre Quist på hans bryllupsdag

  • Kåres eks, Karen Pallisgaard, debuterede som klummeskribent i EKSTRA på hans bryllupsdag. Foto: Thomas Laursen/All Over
Kåres eks, Karen Pallisgaard, debuterede som klummeskribent i EKSTRA på hans bryllupsdag. Foto: Thomas Laursen/All Over
1/2
Næste »

Hvis nyhedsjunkien Kåre Quist åbnede Ekstra Bladet i dag, ventede der ham en noget speciel hilsen fra hans ekskone, Karen Pallisgaard.

Hun havde sin debut som klummeskribent i Ekstra Bladets lørdags-magasin EKSTRA, og her gav hun Kåre en mavepuster på hans store dag, hvor han skulle giftes med kæresten Tine Røgind.

'I april sidste år gik jeg fra min mand. I maj gik jeg i gang med at græde. I juni gik jeg til lægen. Og så gik jeg ned med stress,' skrev hun blandt andet om skilsmissen fra Kåre.

Læs også:

Se også: Kontant-Kåre fik sin brud

For selv om hun skriver, at det var hendes beslutning at ende forholdet til Kåre, er der malurt i bægeret, når hun beskriver det efterfølgende forløb.

Stress og panikangst
'Jeg kunne sige ja til stort set det hele i lægens stresstest - ja, jeg var nervøs, ja, jeg havde svært ved at sove, ja, jeg havde dårlig fordøjelse. Hulkende (ja, jeg græd meget) nikkede jeg mig samtykkende gennem lægens lange liste, skriver Pallisgaard blandt andet.

Og beretter, at lægen gav hende diagnosen belastningsreaktion, hvorefter hun begyndte hos psykolog, som føjede diagnoserne stress og panikangst til listen.

I tre måneder var Karen Pallisgaard sygemeldt, mens hun kæmpede sig tilbage til dagligdagen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte