Gustav tacklet af Side 9-pigerne

Cremen af reality-kendisser var i aftes samlet til fodboldturneringen Reality Cup 2012, hvor Gustav tog prisen for mindste shorts

  • Der var dobbelt up på spraytan og tatoveringer til reality-stjernernes fodboldturnering på Vesterbro i København i aftes. Her ses 'For Lækker til Love'-holdet med Boffy, Julie, Nadia, Helene, Melanie og Gustav.
Der var dobbelt up på spraytan og tatoveringer til reality-stjernernes fodboldturnering på Vesterbro i København i aftes. Her ses 'For Lækker til Love'-holdet med Boffy, Julie, Nadia, Helene, Melanie og Gustav.
1/2
Næste »

De var der allesammen.

Deltagerne fra 'Singleliv', 'Big Brother', 'Dagens Mand', 'Paradise Hotel', 'Robinson', 'Mig og min mor', 'Side 9-pigerne', 'For Lækker til Love', 'Dating in the Dark', 'De unge mødre' og endelig 'Wipe-out' havde sat hinanden stævne i Fodboldfabrikken på Vesterbro i København.

De var kommet for at spille fodbold, men at dømme ud fra pigernes krigsmaling og drengenes stramme t-shirts, var de der lige så meget for at blive set og mingle med ligesindede kendisser.

Læs også:

Se også: Frede revser reality: Det handler bare om at blive kendt

Mest opmærksomhed ragede Gustav fra 'For Lækker til Love' som vanligt til sig.

Gustav tacklet af Side 9
I sin første kamp blev han tacklet af en af de storbarmede Side 9-piger.

- Der er sgu da frispark, hvis de sætter et knæ i kuglerne, råbte reality-bøssen, der til lejligheden havde iført sig dagens mindste shorts.

Anden gang den samme pige tog bolden fra Gustav, lød der et højlydt 'so' fra den spraytanede tv-kendis.

Ingen af de to hold vandt dog turneringen, idet 'Wipe-out' løb med sejren til stor frustration for blandt andet 'Paradise'-drengene, der havde to hold, der begge blev sendt ud i semifinalen.

Alle fodboldspillerne fortsatte festen på diskotek Søpavillonen i København, inden flere af dem i dag sætter sig i en flyver til Sunny Beach for at feste videre i det bulgarske.

Læs også:

Se også: Paradise-håb vil dolke hinanden i ryggen

Læs også:

Se også: Paradise-wannabes vil bruge sex som våben

Læs også:

Casting til Paradise Hotel TV - 21. jun. 2012 - Reality-tilværelsen er god at falde tilbage på

Læs også:

Casting til ny omgang Paradise Hotel TV - 21. jun. 2012 TV: Se det nye paradise-kuld

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte