Klaus Pagh efterforskes igen for incest

Politiet går nu ind i ny undersøgelse af påstand om, at der fandt overgreb sted mod Paghs søn. Selv tager den tidligere skuespiller anklagerne med ro

  • Klaus Pagh har allerede en gang været gennem byretten og landsretten, hvor han blev frikendt for at have begået overgreb mod sin søn. (Foto: Jesper Mortensen)
Klaus Pagh har allerede en gang været gennem byretten og landsretten, hvor han blev frikendt for at have begået overgreb mod sin søn. (Foto: Jesper Mortensen)

Klaus Pagh er tidligere blevet frikendt for overgreb mod sin søn både i byretten og landsretten.

Læs også:

Se også: Pagh renset for sex-beskyldninger

Men nu kan han se frem til endnu en efterforskning, hvor han står anklaget for at have misbrugt sønnen. Det er ekskæresten Karema Hviid, der har meldt ham for incest efter en videoafhøring af drengen.

Under afhøringen blev den lille dreng spurgt, om hans far nogensinde gjorde noget, der gjorde ondt. Det bekræftede han med et nik og kom ifølge den båndudskrift af videoafhøringen, som Ekstra Bladet er i besiddelse af, med flere intime afsløringer.

Pagh har god samvittighed
Klaus Pagh er endnu ikke blevet afhørt i sagen, men har er bekendt med de nye anklager, som han tager med ophøjet ro.

- Politiet er velkomne, men jeg har ikke været i nærheden af drengen. Jeg frygter ikke, der dukker noget op. Hvordan skulle der det, når jeg aldrig har været i nærheden af drengen? siger Pagh med god samvittighed til Ekstra Bladet.

76-årige Pagh har den fulde forældremyndighed over sønnen, efter hans mor, Karema Hviid, blev anholdt for fem måneder siden for at have holdt sønnen skjult for sin far.

Læs også:

Se også: Klaus Paghs ekskæreste igen anholdt

Siden har sden lille dreng boet på børnehjem men er hos sin far to gange tre timer om ugen.

Karema Hviid tror fuldt og fast på sin søn, og hun mener, at den eneste grund, til eksmanden blev frikendt sidst, var manglende beviser.

Læs også:

Klaus Paghs ekskæreste idømt seks måneders fængsel Danske kendte - 27. dec. 2010 Klaus Pagh adopterer

Sagen kort
Følelserne mellem Karema Hviid og Klaus Pagh var varme og glade, da hun fødte deres fælles søn. Men da parret gik fra hinanden, begyndte problemerne.

Karema nægtede Klaus at se sønnen, men i 2009 fik han landsrettens ord for, at han skulle have samkvem med drengen. Karema mødte dog aldrig op til de aftalte samværstimer.

Senere beskyldte hun ham for at have forgrebet sig på drengen, men de beskyldninger blev afvist af både by- og landsret, og senere fik Pagh den fulde forældremyndighed over sønnen.

På det tidspunkt havde Karema dog forladt landet med barnet.

Uden at dukke op blev hun dømt for ærekrænkelse, ligesom hun tidligere var blevet idømt store bøder, hver gang sønnen udeblev fra de planlagte dage med Pagh.

I februar i år blev hun anholdt, efter hun havde besøgt sin syge mor på hospitalet.

Sønnen er i dag på børnehjem og ser sin far to gange om ugen, mens han taler i telefon med sin mor dagligt.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte