Danske kendte

Jes Dorph hyldet af dating-site

Landets største datingsite for folk over 40 har netop kåret den kommende Champions League vært til mest positive mandlige kendis anno 2011

  • Jes Dorph er populær hos de modne datere. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Jes Dorph er populær hos de modne datere. (Foto: Thomas Lekfeldt)


Se også: De bedste - og sjoveste - øjeblikke med Jes

Juhuu!! Det er dejligt, livsbekræftende og sjovt at få tildelt sådan en ære i en alder af 52 år.

Tak til alle der synes, jeg stadig har en berettigelse her i tilværelsen.

Men det er også en overraskelse, for jeg har jo faktisk allerede for 12 år siden overskredet salgsdatoen for, hvornår man ikke længere er helt ung.

Til gengæld ved jeg med ære, at jeg står ved min alder, mine få grå hår og det faktum, at jeg er godt inde i livets 2. Halvleg.

Kære venner. Tak for udnævnelsen.

Pas på jer selv alle sammen og nyd jeres alder...!

Ovenstående var de glade ord til medlemmerne af datingsitet 40plus.dk, der med stor margen ned til nummer to og tre, Niels Hausgaard og Tommy Kenter, netop har kåret den kommende Champions League vært til årets mandlige Plus.

Blandt årets kvindelige kandidater løb Cecilie Frøkjær suverænt med ære og titel foran Sidse Babett Knudsen og Sanne Salomonsen på de næstfølgende pladser.

Hvis Jes, der som sædvanlig er ydmygheden selv, selv skulle have stemt – og bestemt, så havde Jesper Steinmetz og Karen Thisted løbet med titlerne.

Har fodbold på skuldrene
- Selvom jeg er blevet 52 år, er mit job jo fortsat en kende overvurderet og forbundet med lidt for meget hype. Men det er kun dejligt, at selvom jeg har nået Charlie-alderen, kan jeg stadig charmere mine medmennesker. Men det har faktisk altid undret mig, at jeg kunne vinde noget som helst, siger en storsmilende Jes Dorph-Petersen til ekstrabladet.dk

Selv ville manden dog, hvis det kom dertil, foretrække den lidt mere gammeldags facon, hvor man mødes face to face.

Pengepræmien på 2000 kroner, der fulgte med kåringen, er for både Jes Dorp-Petersen og Cecilie Frøkjærs vegne doneret videre til Folkekirkens Nødhjælp.

Har det sjovere end de unge:

Er det lidt underligt sådan år efter år at blive kåret som mest populær i diverse afstemninger – for, lidt groft skåret ind til benet, at passe sig job?

Selv om jeg er blevet 52 år, er mit job jo fortsat en kende overvurderet og forbundet med lidt for meget hype. Men det er kun dejligt, at selvom jeg har nået Charlie-alderen, kan jeg stadig charmere mine medmennesker. Men det har faktisk altid undret mig, at jeg kunne vinde noget somhelst.

Hvis du nu ikke var i forhold, ville du så kunne finde på at benytte dig af netdating?

Nej det tror jeg faktisk ikke.. jeg synes, det er en fin og moderne måde at finde kærligheden på – men måske er jeg så gammeldags, at jeg er mere til at møde andre face to face. Måske…

Fodbold, selv om Champions League som bekendt er stort, er jo et noget smallere emne end nyheder generelt – bliver det, tror du, en god omvæltning? – og i hvor høj grad brænder du for netop fodboldverdenen?

- Jeg brænder faktisk mere for fodbold end de fleste tror – undtagen mine nære venner, der godt ved at jeg er vild med den sport. Og meget passioneret. Niels Brinch udtalte engang, at jeg ikke har et hoved på skuldrene – men en fodbold. Derfor glæder jeg mig helt vildt til at nørde med Grønkjær, Frimann, Elkjær og Laudrup. Så ja, det er en stor omvæltning, men jeg glæder mig.

Hvis du nu skulle have stemt, og ikke måtte stemme på dig selv og Cecilie, hvem havde du så helt personligt stemt på som årets mest positive kendte mand og kvinde – over 40 år?

- Jesper Steinmetz og Karen Thisted.

Hvordan ser du selv på alder, herunder ikke mindst din egen alder?

- Jeg havde det lige sådan i 40’erne. Jeg var vel bange for at blive gammel og nærme mig kirkegården. Men da jeg blev 50 fandt jeg ud af, at bortset fra ondt i knæ og ryg, har jeg det sjovere end alle de unge, der ikke aner, hvem de er. Og så er det jo også svært at gøre noget ved, at man bliver – ja – gammel. En dag!

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte