Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Diskotek NASA er lukket af fogeden

Jetset-diskoteket NASA's direktør Mads Dinesen skyldte penge til DONG og Koda Gramex - han lover dog, at diskoteket åbner igen i weekenden

  • Her en noget betuttet indehaver af NASA, mangemillionæren Mads Dinesen (Foto: Kristian Linnemann).
Her en noget betuttet indehaver af NASA, mangemillionæren Mads Dinesen (Foto: Kristian Linnemann).
1/4
Næste »

Den kun 20-årige mangemillionær Mads Dinesen har netop fået et af sit livs største økonomiske lussinger i en karriere, der tilsyneladende ellers kun har været en økonomisk dans på roser.

Hans drømmeprojekt jetset-diskoteket NASA fik nemlig i formiddags drejet nøglen om af fogeden, der i går lukkede stedet, fordi direktør Mads Dinesen skyldte 200.000 kroner til DONG samt 40.000 kroner til Koda-Gramex.

Strømmen lukket
Ekstra Bladet var tilstede ved NASA Nightclub i formiddags, da fogeden mødte op med en låsesmed og tiltvang sig adgang til diskoteket, hvor repræsentanter for DONG lukkede for strømmen, mens folk fra Koda-Gramex begyndte at pille stedets højtalere ned.

Pludselig dukkede Mads Dinesen op, men han forsvandt hurtigt igen og vendte tilbage med 40.000 kroner til Koda Gramex, der derfor lod højtalerne blive på diskoteket.

Ungt finansgeni
I flere medier er Mads Dinesen blevet beskrevet som et finansgeni, der allerede som 20-årig havde skabt sig en formue på hele 40 millioner kroner. Derfor kan det også lyde lidt mærkeligt, at han pludselig kommer på røven på grund af sølle 240.000 kroner.

Ekstra Bladet spurgte Mads Dinesen, hvorfor han ikke havde betalt sine regninger, og han undskylder sig selv med, at han har overtaget et Aps-selskab, hvor der gemte sig en masse ubetalte regninger. Han vil nu lukke det selskab og køre det hele over i et nyt selskab, hvor det hele er hans eget.

Mads Dinesen lover også, at NASA Nightclub åbner igen i den kommende weekend.

Det unge finansgeni

Allerede som kun 13-årig grundlagde Mads Dinesen sit nuværende forretningsimperium. Han solgte nemlig akvarieudstyr og servicerede folks akvarier, mens han gik skole. Han grundlagde også firmaet AcroFarm, der importerede levende koraller.

Som 14-årig startede han i 2005 et ejendomsselskab. I 2008 stiftede han investeringsselskabet DIKOIN. I 2010 opstartede han Dinesen Design, og i 2011 købte han sig ind som medejer og direktør i Nasa Nightclub. Han skulle efter sigende have en formue på 40. millioner kroner.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte