Anni - nu som smykkedesigner

Erik Damgaard satte gang i hustruens nye forretning

  • Pamela Anderson fik et Anni-designet smykke. (Privatfoto)
Pamela Anderson fik et Anni-designet smykke. (Privatfoto)
1/3
Næste »

Inden for de næste 14 dage er Anni i gang med ny business.

Bordellerne er lukket. Et nyt liv inden for lovens rammer er sat på skinner. Nu gælder det salg af kostbare smykker med ædelstene, som Anni Fønsby selv designer, og som vil kunne købes gennem hendes hjemmeside www.victoria.com.

Firmaet er opkaldt efter hende og Erik Damgaards datter Victoria, og priserne på smykkerne ligger på mellem 4000 og 25.000 kroner.

- Det er ikke dyrt for den kvalitet, smykkerne har, siger Anni, der har designet halskæder, armbånd og øreringe.

Men Anni tænker også på de unge. Til dem er der lavet en billigere serie, 'The Young Generation' med smykker til 500-1000 kroner.

- Men min hovedinteresse og passion er smykker med ædelstene, siger Anni.

LÆS OGSÅ: Anni efter Se og Hør-dom: - De skal have nogle klaps

Tæt på Eriks hjerte
Det er Erik Damgaard, der har opfordret Anni til at gå i gang med smykkekollektionen.

- Jeg har lavet flere smykker til min mand til hans fødselsdag og til vores bryllup. Og Erik er ofte kommet hjem fra træningscenteret og har sagt, at han har fået anerkendende kommentarer til smykkerne. Han spurgte mig derfor, hvorfor jeg ikke gik i gang, siger Anni.

På det malteserkors i guld, som Erik altid bærer, har Anni fået indgraveret en kærlighedsbesked. 'Altid tæt på dit hjerte', står der på Eriks kors, røber Anni til flash!.

Men Anni har ikke tænkt sig at designe smykker til andre mænd end Erik. Hendes smykkekollektion henvender sig til kvinder.

LÆS OGSÅ: Brystbomben til salg på nettet

- Jeg har rejst meget, og jeg har altid været fascineret af smykker med farvede ædelstene. Ædelstene har sjæl og passion. Smykkerne bliver lavet i Kina, Dubai og Indien, og jeg har under processen rejst meget til Indien og Dubai, og smykkerne er lavet efter mine tegninger. Det er smykker med sjæl. Mit hjertearmbånd 'two hearts' i 18 karat guld med 36 små diamanter symboliserer kærlighed, der er den største energikilde, siger Anni, der har fået veninden Jackie Navarro til at være frontfigur for det nye firma.

Tung sky over hovedet
Men selv om Anni for tiden er ved at få sat gang i en ny karriere, så har den 38-årige brystbombe stadig en tung sky hængende over barmen. Hun skal nemlig ind og afsone den fængselsstraf, som hun tidligere på året blev idømt i forbindelse med den store rufferisag.

LÆS OGSÅ: Anni om datteren bag tremmer: Victoria glemmer

- Er der noget nyt om, hvornår du skal afsone?

- Nej. Jeg går bare og venter og er standby. Så tager jeg den derfra. Jeg har ringet til Kriminalforsorgen, og de vil bestræbe sig på at finde et sted tæt på, hvor jeg kan have Victoria med, siger Anni, der altså planlægger at have sin yngste datter med i fængsel.

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER

Gav hjerte- armbånd til Pamela

Da de to brystbomber Pamela Anderson og Anni Fønsby for nylig mødtes på Hotel Sankt Petri i København, havde Anni en gave med til Pamela.

- Jeg gav hende mit hjertearmbånd med to hjerter i 14 karats guld, fire diamanter og en blå og en lyserød safir. Hun tog det på med det samme og var vild med det og sagde, at det udtrykte passion, siger Anni, som kom med veninden Oddset-Janni til mødet med playboymodellen og 'Baywatch'-skuespilleren.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte