Persondata politik

Han elsker biler og natklubber - hun er til hjemlig hygge

Nicklas Bendtner og Caroline Fleming har måske et barn til fælles. Men derudover er deres liv meget forskellige

  • På slentretur i London - dengang tv-baronessen og Nicklas Bendtner stadig var nyforelskede. (Foto: All Over Press)
« Forrige
På slentretur i London - dengang tv-baronessen og Nicklas Bendtner stadig var nyforelskede. (Foto: All Over Press)
1 af 2
Næste »

Seneste i flash!

Hent flere
Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.
 

Så sent som 26. januar beskrev Nicklas Bendtner på sin Facebook-profil, hvor 'stolt og lykkelig' han var over at vågne op ved siden af sin baby og forlovede og så åbne avisen og se sig omtalt som målscorer i en kamp aftenen forinden.

- Når du er forelsket og samtidig har en karriere, der kører, så kan man ikke være andet end lykkelig, sagde forward-hittet i september, da magasinet Elle ryddede en del sider for at fortælle om parrets private lykke.

Bendtner og Caroline Fleming har fået hinandens navne tatoveret på venstre håndled, og det - fortæller baronessen - er 'en anden måde' at erklære sin kærlighed på.

LÆS OGSÅ: Bendtner: Ser jeg påvirket ud?

Gas i nattelivet
- Jeg har ellers aldrig været en person, der ville tatoveres, men det er som et smykke, meget flot, tilføjede hun.

Men siden sønnen kom til verden i december, er der åbenbart noget, der er gået gruelig galt i forholdet, og et gæt fra flere kilder er, at det har noget med aldersforskellen og graden af modenhed at gøre.

Bendtner er stadig lidt af en drengerøv, der elsker hurtige biler og raske fester, mens den noget ældre Caroline er mere til hjemlig hygge - også bestemt af hendes status som mor til tre børn.

Fodboldspilleren kan lide at give den gas i nattelivet. Han er blevet fotograferet med bukserne nede om haserne, mens han hjælpes ud fra en natklub i London, og så sent som ugen før Caroline Fleming skulle føde, festede han med party-pigen Mascha Vang på en københavnsk natklub.

Smadrede bilen
Tidligere har han slået sig løs på Sams Bar i København med 'Paradise Hotel'-pinuppen Susan K. Det skete dog, før han og Caroline Fleming blev den danske version af the Beckhams som kendis-par nummer et herhjemme.

Parret mødte hinanden i sommeren 2009, da Bendtner var gæst i reality-showet 'Baronessen flytter ind', hvor Caroline Fleming gik på nullermandsjagt i private hjem. Der blev flirtet kraftigt foran kameraerne, og snart var de et par.

Forholdet var dog nær aldrig at være blevet til noget. I september 2009 smadrede Bendtner sin Aston Martin mod et træ med anslået 160 kilometer i timen på vej til træning i London-forstaden Hertfordshire.

- Det er et mirakel, at jeg lever, fortalte angriberen senere, hvor han også i Euroman satte ord på oplevelsen.

- Min første tanke var at tjekke, om jeg var okay. Jeg sparkede sidespejlet af bilen og tog alt mit tøj af. Jeg stod nøgen ude på marken og undersøgte mig selv op og ned ad ryggen med spejlet. Kiggede over det hele, mens adrenalinen pumpede, for jeg vidste ikke, om der måske var en knogle, der stak ud.

Det var der heldigvis ikke, og da han fik sin mobil fisket ud af bilvraget, kunne han ringe først til sine forældre, derefter til klubben og melde alt vel.

Det er det efter al sandsynlighed ikke længere i forholdet til tv-baronessen.

LÆS OGSÅ: Avis: Slut mellem Bendtner og baronessen

Det kan blive rigtig dyrt

Nicklas Bendtners forhold til den 13 år ældre tv-baronesse Caroline Fleming meldes forbi bare få uger efter, at hun fødte deres første fælles barn, en dreng, ved kejsersnit på et privathospital i London. Og det kan blive en dyr omgang for Arsenal-angriberen.

Den britiske avis Daily Mail citerede i weekenden en unavngiven kilde for bruddet, men herhjemme har Se og Hør været på sporet af historien i et par uger, og i det seneste nummer lægger bladet op til et bittert brud, hvor en benhård Caroline vil kræve både fuld forældremyndighed over knægten og såvel børnepenge som underholdsbidrag fra fodboldspilleren.

I forvejen skal tv-baronessen ifølge ugebladet have afvist Bendtners tilbud om børnepenge, fordi hun anser det for nærigt.

Man skulle ellers mene, at Caroline Fleming har råd til at være storsindet.

Hun ejer Valdemar Slot på Tåsinge, og hun har tidligere været gift med James Bond-forfatteren Ian Flemings milliardær-nevø, Rory, der er far til hendes to andre børn, og som hun ventes at få tilkendt flere hundrede millioner kroner i skilsmisse-godtgørelse fra.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik