Danske kendte

Se hvordan Kira Eggers bor

Kira Eggers vil først og fremmest have, at hendes hjem er hyggeligt

  • Wauw, du har en sex-gynge, udbryder folk, når de kommer ind i min stue. Men der er altså ikke noget sex ved den, det er bare en helt almindelig gynge, som mine to katte og jeg kan sidde på, når vi slapper af. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Wauw, du har en sex-gynge, udbryder folk, når de kommer ind i min stue. Men der er altså ikke noget sex ved den, det er bare en helt almindelig gynge, som mine to katte og jeg kan sidde på, når vi slapper af. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

De fleste tror nok, at modellen og mediepigen Kira Eggers er en rigtig bysild, men intet kunne være længere fra sandheden. Faktisk tilbringer hun langt det meste af sin tid i sommerhuset i Hornbæk, som hun købte i 2001.

- Dengang var jeg på vej til USA, hvor jeg boede i tre år, og så ville jeg gerne have mit eget sted, når jeg kom hjem, så jeg ikke var afhængig af at sove på en sofa hos venner og bekendte, fortæller Kira Eggers.

I dag har hun næsten lagt modelkarrieren på hylden og er i stedet blevet chefredaktør for web-sitet, ChicaLogic. En side med it-gadges og gode fif til kvinder om, hvordan de kan gøre det smartere på nettet. Og når hun ikke lige er på arbejde, vælger hun at tilbringe det meste af sin tid i sommerhuset i Hornbæk frem for i lejligheden i Hørsholm.

- Heroppe har jeg de bedste naboer. Vi kommer virkelig hinanden ved, og lige i nærheden bor min farmor og farfar. Min farmor er arkitekt, og det var hende, der i sin tid fandt sommerhuset til mig.

Meget ofte har Kira Eggers også gode veninder med oppe i huset.

- Man er sammen på en anden måde, når man har en hel dag sammen. Der er tid til at gå lange ture eller at sidde hele aftenen med te i sofaen og se fjernsyn under et tæppe.

SE OGSÅ: Kira byder indenfor - kom bl.a. med i soveværelset

Alt bygget om
Siden hun købte huset, har Kira Eggers fået lavet alting om. Det meste er lavet af håndværkere, men hun har selv haft idéerne til, hvordan huset skulle bygges. Blandt andet de runde vinduer ud til haven.

- Det vigtigste for mig er, at huset er hyggeligt at træde ind i. Jeg er ikke så vild med den minimalistiske eller meget perfekte, feminine indretningsstil. Tingene må godt være lidt uorganiserede, så længe der er en hjemme-følelse, i det øjeblik man træder ind i stuen.

Og så må der godt være plads til anderledes indslag. Som spisebordet, der er malet med tavlekridt, så gæsterne kan skrive budskaber til værtinden, mens de nyder en god middag.

- Bare rolig, jeg elsker også at være i byen og går helt ind for, at man indimellem skal tage en ordentlig bytur. Så meget desto mere rart er det så, at jeg bagefter kan trække mig tilbage til ro og harmoni ude på landet. For ingen tvivl om det: Jeg er en vaskeægte landpige.

SE OGSÅ: Se alle nøgenbillederne fra Kiras karriere

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen