Persondata politik
Danske kendte

Rod i Caroline Flemings skilsmissepapirer

Det vil koste cirka 350 kroner og tage en uges tid. Alligevel har den gravide og nyforlovede eks-baronesse Caroline Fleming endnu ikke fået 'forseglet' sin skilsmisse fra manden Rory Fleming

  • Papfar Bendtner på arbejder. (Foto: All Over)
« Forrige
Papfar Bendtner på arbejder. (Foto: All Over)
1 af 2
Næste »

Seneste i flash!

Hent flere
Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.
 

I sidste ugebragte ugebladet Se & Hør en historie om, at Nicklas Bendtners kommende hustru - Caroline Fleming - teknisk set stadig er gift med Rory Fleming.

Og på trods af, at det var meget småt med de konkrete beviser, spredte historien sig hurtigt til de fleste danske medier.

Nu ser det ud til, at der er noget om snakken. I hvert fald er det sikkert og vist, at der er mere end almindeligt rod i papirarbejdet i forbindelse med Carolines skilsmisse fra manden Rory.

Skilsmissen endnu ikke forseglet
B.T. har ved familieretten hos 'Her Majesty's Courts Service' i London fået indsigt i papirer, der kaster lys over sagen.

Parret blev separeret i december 2007, og i 2008 fik de rettens ord for, at de kunne blive skilt.

'Rettens ord' i britisk praksis er i denne sammenhæng en såkaldt 'decree nisi', men for at ægteskabet kan betragtes som endeligt opløst, skal der endvidere udstedes en 'decree absolute', hvilket i Caroline og Rorys tilfælde ikke er sket.

Mulig strid om økonomien
En 'decree absolute' kan bestilles umiddelbart efter, man har fået sin 'decree nici'. Det koster 350 kroner og tager en uges tid at få papirarbejdet gjort færdigt.

Grunden, til at Caroline og Rory tilsyneladende ikke har haft synderligt travlt med at få det sidste papirarbejde gjort færdigt, står hen i det uvisse, men ifølge en britisk skilsmisseadvokat, som B.T. har talt med, så er den mest sandsynlige årsag til smøleriet, at parterne endnu ikke er blevet enige om de økonomiske aspekter ved skilsmissen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik