Danske kendte

Burg skal giftes med Dirchs kæreste

Bente Askjær skulle have været gift med Dirch Passer, men han døde kort før brylluppet. Nu skal hun smedes sammen med den tidligere vært på 'Lykkehjulet' Bengt Burg.

  • Bengt Burg har fundet kærligheden igen. (Foto: Jan Sommer)
Bengt Burg har fundet kærligheden igen. (Foto: Jan Sommer)
1/2
Næste »

Efter skilsmissen for 10 år siden fra Mimi Jakobsen er den tidligere Lykkehjulsvært Bengt Burg igen klar til at indgå i den hellige ægtestand.

64-årige Bengt Burg bekræfter over for ugebladet Her & Nu, at han skal giftes med sin kæreste, Bente Askjær, 55. Men han vil ikke ud med nogen detaljer om det forestående bryllup.

- Ja, jeg kan godt bekræfte, at vi skal giftes, men ellers vil jeg ikke sige mere om det, for det er privat, siger Bengt Burg til ugebladet.

Døde en måned før brylluppet
Bente Askjær blev kendt, da hun som ganske ung dannede par med den folkekære skuespiller Dirch Passer. Dirch døde 54 år gammel - en måned inden parret skulle have været gift.

- Dirch døde, da jeg var 26 år, efter at have været hele mit liv 24 timer i døgnet i seks år, fortæller Bente Askjær i bogen 'Dirch'.

- Bagefter levede jeg tre år i et vakuum, i en osteklokke, i en uvirkelig verden, jeg selv byggede op, blot fordi virkeligheden var for forfærdelig. Jeg ville nemlig ikke acceptere, at Dirch var død, fortæller hun videre i bogen.

Arbejdede for Bengt
Nogle år efter Dirchs død blev Bente Askjær gift med ingeniør Steen Donkild. Ægteskabet holdt i 20 år indtil 2008, hvor parret blev skilt.

Bente Askjær arbejdede på det tidspunkt ligesom nu for Bengt Burg, som hun fandt sammen med. Og nu skal parret så giftes i løbet af sommeren.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!

Seneste i flash!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.