Danske kendte

Rædselsfuldt: Gravesen hænger på ruin

For fem år siden lagde eks-landsholdsspilleren 10 millioner kroner på bordet for et bondehus på en strandgrund ved Vejle. Men nu er byggeplanerne til yderligere 25 millioner gået i vasken

  • Fodboldmillionæren Thomas Gravesen havde store planer med sit husbyggeri ved Vejle. Men nu hænger han på en grund med et ubrugeligt hus, som han i 2008 gav ti milioner kroner for. (Foto: Lars Poulsen)
Fodboldmillionæren Thomas Gravesen havde store planer med sit husbyggeri ved Vejle. Men nu hænger han på en grund med et ubrugeligt hus, som han i 2008 gav ti milioner kroner for. (Foto: Lars Poulsen)
1/4
Næste »

Den tidligere landsholdsspiller, fodboldmillionæren Thomas Gravesen hænger med en vis legemsdel i vandkanten på Daugaard Strand ved Vejle.

Her havde han forestillet sig at han skulle bygge en arkitekttegnet og hundedyr drømmehybel med skov i baghaven og åben vand på udsigtssiden. Men planerne ligger i ruiner som det gamle nedrivningsmode bondehus, der lige nu ligger på den 4000 kvadratmeter store grund.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad har han ikke fået byggetilladelse til sin pompøse planer om en mondæn villa til 25 millioner kroner. Dét troede han, at han havde sikret sig mod via en tilbagekøbsklausul, der blev oprettet i forbindelse med handelen tilbage i 2008. Af den fremgik, at handelen skulle gå tilbage, hvis ikke kommunen kunne give byggetilladelse.

Det hjælper ham bare ikke, for sælgeren af grunden med bondehuset, rigmanden, Kim Branick er siden gået konkurs. Dér er der ingen penge at hente for Gravesen, som klausul eller ej brænder inde med en kæmpegrund med et hus, han ikke kan bruge, og som han i sin tid gav ti millioner kroner for.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Thomas Graversen selv. Han opholder sig lige nu i USA. Men ifølge hans agent, John Sivebæk, selv tidligere topspiller og Europamester i 1992, har han heller ikke så meget på hjerte.

- Jeg talte faktisk med ham om sagen så sent som i aftes. Her var meldingen fra ham, at lige nu ønsker han ikke at kommentere sagen i pressen, siger John Sivebæk til ekstrabladet.dk.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte