Star Tours Stig Elling i top fem

Han vurderes til at kommunikere bedre end så mange andre

  • Jeg er meget glad for den fornemme placering, siger Stig Elling. Foto: Thomas Wilmann
Jeg er meget glad for den fornemme placering, siger Stig Elling. Foto: Thomas Wilmann

Han bliver tit drillet med at være ’linselus’, men hans store imødekommenhed over for pressen har nu bragt ham i fint selskab. I hvert fald har Aalund PR Research i Århus sendt Star Tours kommunikationschef, Stig Elling op blandt giganterne, når det handler om professionalisme.

Det er 11. gang, at det årlige PR Barometer udsendes, og i år placeres Stig Elling i top fem – kun overgået af Novo, Carlsberg, Nordea.

Læs også:Fjerdepladsen til den ’nye dreng i klassen’, følges også op af en begrundelse fra Aalund PR:

’Stig Elling får blandt andet sin fine placering for tilgængelighed, evnen til at tale klart og kort om det han bliver spurgt om og venlighed også over for dem, der rent faktisk skulle have ringet til en helt anden og søgt oplysninger.’

Læs også:

Se også: Nu er der to Ellinger

– Den placering er jeg meget glad for. Ikke mindst over at være kommet i selskab med de rigtigt store, for i forhold til Novo, Carlsberg og Nordea er Star Tours jo en ’lille biks’. Men det er da skønt at få at vide, at man kan sit job, og at andre påskønner det, siger Stig Elling.

Han mener selv, at det handler om at kunne gå på tv og tale i et sprog, som folk forstår.

PR Barometeret bliver til på baggrund af en vurdering fra 302 erhvervsjournalister fra alle større medier i Danmark. De har set på et antal navngivne virksomheder, men har i den forbindelse også haft mulighed for at afgive stemmer på dygtige og tilgængelige kommunikationsfolk i almindelighed fra alle brancher.Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte