Basim: Jeg har det godt

Den 20-årige sanger blev lørdag aften kørt med udrykning til Aalborg Sygehus under optagelser til Zulu Djævleræs

  • Basim er frisk igen, efter han blev kørt på hospitalet med dehydrering lørdag aften under optagelser til Zulu Djævleræs. (Foto: Rene Schütze)
Basim er frisk igen, efter han blev kørt på hospitalet med dehydrering lørdag aften under optagelser til Zulu Djævleræs. (Foto: Rene Schütze)

Den tidligere X Factor deltager Basim blev lørdag aften syg under optagelserne til tv-udsendelsen Zulu Djævleræs på Nysum banen ved Hobro.

20-årige Basim var ude på banen, da han pludselig blev dårlig ved 18.15 tiden.

- Jeg sagde til min makker, at jeg havde det skidt, og da jeg kom ind i pit'en, havde jeg hjertebanken, og så bliver man jo nervøs, fortæller Basim til ekstrabladet.dk.

Produktionsselskabet turde ikke tage nogen chancer, og racerbanens egen læge og ambulance kørte omgående den omtågede deltager med udrykning til Aalborg Sygehus.

- På sygehuset tog de nogle blodprøver, og jeg fik foretaget et hjertekardiogram, og det hele var heldigvis i orden, så jeg blev udskrevet efter en times tid, siger Basim.

Lægerne på Aalborg Sygehus mener, at kollapset skyldtes dehydrering.

- Vi havde kørt hele dagen, og det var varmt, og jeg havde specielt undertøj på og kørerdragt, så min krop kunne ikke ånde, fortæller Basim, som allerede var på vej hjem til København lørdag aften.

Læs også:

Se også: Basim kørt på hospitalet under Zulu Djævleræs
Se også: Basim: Min fars død har gjort mig voksen
Ubehandlet webpix Danske kendte - 31. maj 2012 TV: Se Basims sidste farvel til far
Se også: Basim i sorg aflyser udsolgt koncert

Basim har haft en hård sommer, efter han i maj mistede sin far Abdel Moujahid, som døde efter en langvarig kamp mod leukæmi.

- Lige nu handler det om at sørge for, at min mor, Zohra, har det godt i det sidste stykke tid, vi har hinanden. Vi ved ikke om vi har hinanden om et halvt eller et helt år. Hun lider af Parkinsons sygdom og er svækket, og så tænker hun selvfølgelig meget på, at det er hårdt for mig, at jeg har mistet min far i så ung en alder. Derfor er det vigtigt for mig, at fortælle hende, at det er ok – at jeg er ok – og at det er en del af livet, at man skal miste dem, man holder af, sagde Basim efter faderens begravelse.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte