Så meget var Remees rester værd

Musikmanden har foreløbig gjort op, at han har solgt for 25.000 kroner i forbindelse med sit loppemarked, men han satser på at komme op på mere end 40.000 i alt

  • Der er stort smil på hos Remee, som håber at kunne sende i alt 40.000 til Kræftens Bekæmpelse og Dyrenes Beskyttelse. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Der er stort smil på hos Remee, som håber at kunne sende i alt 40.000 til Kræftens Bekæmpelse og Dyrenes Beskyttelse. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Musikmageren og den tidligere 'X Factor'-dommer Remee er i fuld gang med at gøre forretningen op efter sit loppemarked i går søndag, hvor han solgte ud af sine gemmer.

Læs også:

Se også: Dopet Remee sælger ud

Og der er penge i skidtet.

Remee har foreløbig skrabet 25.000 kroner sammen, men han regner med, at det samlede beløb for det aflagte tøj, porcelænet og de andre kasserede effekter i forbindelse med en flytning fra hans villalejlighed på Frederiksberg kommer op på mere end 40.000 kroner.

Læs også:

Se også: Remee flytter og sælger ud

Selvom der har været forlydender fremme om en skrantende økonomi hos den succesfulde musiker og natklubejer, så står det ikke værre til end, at Remee sender alle pengene, han får ind for salget, til velgørende formål.

Læs også:

Se også: Remee: - Jeg har det superfedt

'Så er de første 25.000 sendt afsted til Kræftens Bekæmpelse og Dyrenes værn, når de sidste kommer ind ender vi forhåbentligt på 40.000 + for vores lille 2 timers Charity Sale - Det koncept burde man lave til en årlig begivenhed - Tak til alle jer der bakkede op ;)', skriver han på sin Facebook-profil.

Læs også:

Se også: Remee: Jeg er ikke død endnu

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte