Tage reddede Dennis' karriere

Uden Tage Frandsen havde landets førende stylist ikke en millionforretning

  • Tage Frandsen var engang den førende frisør herhjemme. I dag er det hans elev, Dennis Knudsen, der ellers var ved at droppe branchen. (Foto: Mikkel Tariq Khan).
Tage Frandsen var engang den førende frisør herhjemme. I dag er det hans elev, Dennis Knudsen, der ellers var ved at droppe branchen. (Foto: Mikkel Tariq Khan).
1/2
Næste »

I dag er der ingen over eller ved siden af Dennis Knudsen, når det kommer til at sætte kendissernes hår.

Men lige under figurerer den tidligere mesterfrisør Tage Frandsen.

Og havde det ikke været for Tage, der i går fejrede sit 50-års jubilæum som frisør, var Dennis Knudsen aldrig blevet landets førende stylist og frisør.

Læs også:

Se også: Kendis-frisør reddet af gældssanering

Ville væk fra kemikalier - Dennis var min elev og kom en dag og sagde, at han ville stoppe, fordi han ikke kunne tåle kemikalierne.

Men jeg fik ham overtalt til at blive og fik ham ud i TV Byen. Så man kan sige, at det er min skyld, at han er i branchen, siger Tage Frandsen.

En udlægning, som Dennis Knudsen er enig i.

Læs også:

Se også: De kendtes frisør på røven

- Jeg kom for at fejre ham som ven og som respekt for en god kollega.

Tage har heller ingen problemer med, at det nu er Dennis, der bader sig i det rampelys, han tidligere nød godt af.

- Det er os to, der har domineret billedet, og vi har det godt sammen. Så selvfølgelig taler vi sammen. Der er ingen misundelse, og vi kan altid låne ting af hinanden, siger den 64-årige jubilar, der begyndte i læreplads som 14-årig.

Hemmelige Michala

Michala Kjær havde ingen lyst til at tale om sit forhold til den engelske fodboldspiller Marcus Bent. – Jeg vil ikke udtale mig om mit privatliv. Men jeg vil gerne tale om Tage, som jeg gik hos, da jeg var barn, sagde Michala, der kom til receptionen med sin mor, Janni Kjær, der har været en af de mest flittige gæster hos Tage Frandsen.

– Jeg har brugt ham siden 1983. Jeg har svigtet ham de senere år, men vi har stadig bevaret kontakten, siger Janni. Der ikke ville kommentere, at hendes eksmand, Christian, er blevet far igen. – Jeg er her for at tale om Tage, lød det samstemmende med datteren.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte