Tim Christensen scorer Medinas nøgne danser

38-årige Tim Christensen er blevet kæreste med en bare 20-årige smækker danser

  • Tim Christensen er flyttet sammen med sin unge kæreste. (Foto: Jakob Jørgensen)
Tim Christensen er flyttet sammen med sin unge kæreste. (Foto: Jakob Jørgensen)
1/2
Næste »

Efter nogle år som single er musikeren Tim Christensen ikke længere ledig på markedet. Den tidligere Dizzy Mizz Lizzy-sanger har fundet sammen med en 18 år yngre skønhed. Det skriver Se og Hør i dag.

38-årige Christensens udkårne hedder Michella Laura Madsen. Parret mødtes ifølge ugebladet, da hun i november sidste år optrådte sammen med Medina under Danish Music Awards.

Nøgendanser
Det var under den meget omtalte version af Medinas 'Synd for sig', at Tim Christensens flamme optrådte - som en af de nøgne dansere!

Læs også:

Se også: Tim Christensen gider ikke overfladisk sex

Ud over at smide tøjet på landsdækkende tv er Michella Laura Madsen telefonsælger, værtinde hos Cap Horn og ivrig blogger.

Under navnet thewhite.dk blogger den 20-årige skønhed løs om mode og om, hvad der sker i hendes liv. Blandt andet kan man læse, at det er så hot mellem hende og Tim Christensen, at parret allerede er flyttet sammen. Eller nærmere - hun er flyttet ind i hans lejlighed på Frederiksberg.

Forkælet kæreste
På Michella Laura Madsens blog er der masser af billeder af det forelskede par, der blandt andet har været i Zoologisk Have sammen og spist brunch på mange af Københavns hippe cafeer.

På thewhite.dk kan man også læse, at Tim Christensen gør alt for at forkæle sin unge kæreste.

Lækre cremer fra Ole Henriksen og en symaskine er blandt de gaver, den succesfulde rockmusiker har givet sin hende. Der står til gengæld ikke, om han så har fået en gang nøgendans som tak.

Læs også:

Se også: Børn? Det tog er efterhånden kørt

At Tim Christensen har valgt en lækker ung kvinde at dele sin pladesamling med er ingen overraskelse. Tidligere har han dannet par med Pernille Rosendahl og Bond-baben Cecilie Thomsen.

Læs også: Møssende Medina viser mås

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte