Linse: Jeg har altid været utro

46-årige Linse Kessler afslører, hvorfor hun brød med sin 16-år yngre kæreste, Mikkel Niebuhr

Linse Kessler kalder ekskæresten, Mikkel Niebuhr for sit livs store kærlighed, men alligevel brød hun med ham sidste år. (Foto: Linda Johansen)
Linse Kessler kalder ekskæresten, Mikkel Niebuhr for sit livs store kærlighed, men alligevel brød hun med ham sidste år. (Foto: Linda Johansen)

Stjernen fra 'Familien på Bryggen', Linse Kessler har ikke haft en fast kæreste, siden hun brød med Mikkel Niebuhr i oktober sidste år. Dengang lod hun årsagen være privat, men i et nyt interview med Femina afslører Mikkel Kesslers storesøster, hvorfor hun gav sin unge kæreste silkesnoren.

Den store kærlighed
- Vi var sammen i to et halvt år, og han er stadig min store kærlighed. Men han var så jaloux, og det åd os op. Til sidst var jeg nødt til at sige: Jeg kan ikke byde mig selv det her. Men det gjorde ondt, fortæller Linse i interviewet.

Kæresten fik nok
Når hun har været ringside til lillebrors boksekampe, har der været lige så mange linser mod Linse som mod Mikkel Kessler, og det drev hendes kæreste til vanvid, har hun tidligere fortalt Ekstra Bladet.

- Det er helt vildt. Jeg kan slet ikke gå i fred. Men folk er jo søde, og de spørger pænt, om de må tage et billede. Ofte er jeg omringet af syv-otte mænd, der tager fotos.

- Jeg synes, det er sjovt og er vant til det, men måske ville jeg heller ikke synes om, at kvinderne løb efter Mikkel på samme måde, som mændene gør efter mig, sagde Linse dengang.

Læs også:

Se også: Linse i cølibat: Slut med sex

Læs også:Notorisk utro
I dag er Linse indehaver af stripklubben Copenhagen Redlight i Nyhavn. Det var også her, den 181 cm høje og 64 kilo tunge, affarvede blondine mødte sin ekskæreste.

Og kæresten havde måske også grund til bekymring, for Linse indrømmer, at hun i alle sine tidligere forhold har været utro.

- Jeg har aldrig været trofast, før jeg mødte min tidligere kæreste. Jeg har altid været en værre én. Har der været noget lækkert ved siden af, så har jeg snuppet en tur dér. Og hvis det så var en rigtig god én, har jeg tænkt. Jeg tager en tur til! God sex for mig er en mand, som ikke er forskrækket over mine store bryster, siger indehaveren af Skandinaviens største barm.

Der har dog været bejlere, der har ønsket at tage Mikkel Niebuhrs plads.

- Jeg har set en anden fyr kort. Det var for tidligt. Han ville være min kæreste. Jeg ville egentlig bare have en rusketur indimellem, siger Linse

Læs også: Dyrevennen Linse Kessler - ikke voldspsykopat

1 af 2 Mikkel Niebuhr (th.) brød sig ikke om den opmærksomhed, som Linse fik, og jalousi gjorde en ende på deres forhold. (Foto: Rumle Skafte)
2 af 2 Linse Kessler kalder ekskæresten, Mikkel Niebuhr for sit livs store kærlighed, men alligevel brød hun med ham sidste år. (Foto: Linda Johansen)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen