Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Rasmus Nøhr krammer med kæresten

Sangeren Rasmus Nøhr luftede sin nye kæreste på en bænk i København

  • Rasmus Nøhr sidder her på en bænk ved Gammel Strand i København og krammer kærligt på sin nye kæreste, som han har friet til. (Foto: Uffe Kongsted)
Rasmus Nøhr sidder her på en bænk ved Gammel Strand i København og krammer kærligt på sin nye kæreste, som han har friet til. (Foto: Uffe Kongsted)
1/3
Næste »

Den 40-årige sanger Rasmus Nøhr er 'Vild med Dans', men han er altså også helt vild med sin nye ganske unge kæreste, som han i går luftede på en bænk ved Gammel Strand i København.

Rasmus Nøhr har gennem længere tid forsøgt at holde alt omkring sin nye kæreste mere eller mindre hemmeligt. Men i går lod han følelserne få frit spil og krammede kærligt den smukke pige, der på et tidspunkt næsten så ud, som om det var lidt for meget. Der blev også udvekslet kys mellem parret på bænken, der har udsigt til det romantiske Thorvaldsens Museum.

Og selvfølgelig skulle Rasmus Nøhr også lige vise sin unge kæreste et par af de nye dansetrin, han har lært af sin dansepartner i 'Vild med Dans', Karina Frimodt.

Læs også:

Se også: Nøhr: Man skal ikke være den bedste danser

Umiddelbart før den romantiske stund på bænken ved Gammel Strand, havde Rasmus Nøhr og hans unge kæreste købt et par kopper kaffe, som de også bragte med ned til bænken for at drikke.

Læs også:

No name TV - 6. okt. 2012 TV: Rasmus Nøhrs kæreste er hemmelig

Forelsket til op over begge ører
Og der er ingen tvivl om, at Rasmus Nøhr er forelsket til op over begge sine musikalske ører. For nylig afslørede han overfor Ekstra Bladet, at han for et par uge siden faldt på knæ for sin nye kærlighed.

- Jeg har gået i lang tid og haft lyst til at fri til min kæreste. Vi stod der i regnen, så løb det bare af med mig, og så faldt jeg på knæ, fortalte romantikeren Nøhr til Ekstra Bladet.

Parret bor ikke sammen - og heller ikke engang i samme landsdel - så de ses ikke så tit, fordi sangeren har travlt med at passe danse-træningen, men de holder kontakten over telefonen, og han vil ikke afvise at vise hende frem for hele Danmark, hvis han når finalen i 'Vild med Dans'.

Ved du, hvem Rasmus Nøhrs kæreste er, så kontakt Ekstra Bladet på mail eller sms 1224@eb.dk (Alm. sms-takst)

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte