Bendtner og Julie på kærlighedsferie i Caribien

Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg nyder livet på en kærlighedsferie i Caribien

  • Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg stråler af lykke på det billede, som Julie har lagt ud på sin twitter.(Foto: Twitter)
Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg stråler af lykke på det billede, som Julie har lagt ud på sin twitter.(Foto: Twitter)
 

Hvis man er lidt i tvivl omkring de varme følelser mellem den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner og skuespillerinden Julie Zangenberg, skal man blot kigge på ovenstående billede, der er taget på en kærlighedsferie på en ø i Caribien, hvor parret netop nu befinder sig.

Det er Julie Zangenberg, der har lagt billedet ud på sin twitter-profil. Og som alle og enhver kan se, stråler både Julie og Nicklas af kærlighed.

Det kendte danske par har booket sig ind på et luksus-resort på en eksotisk ø, hvor der er privat strand og butlerservice 24 timer i døgnet. Julie og Nicklas rejste i sidste uge og kommer efter planen først hjem igen næste weekend.

Læs også: Skuespiller Julie Zangenbergs udsalgstips

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik