Danske kendte

Medina og Christopher på luksusferie - se hvor

Det forelskede par er stukket af fra regnen Danmark - og der bliver ikke sparet på noget, når de skal pleje deres forhold

  • Mandag aften kyssede de i Tivoli....nu kysser de i Rom. (Foto: Mogens Flindt)
« Forrige
Mandag aften kyssede de i Tivoli....nu kysser de i Rom. (Foto: Mogens Flindt)
1/2
Næste »
 

Selvom Medina og hendes purunge kæreste er flyttet sammen på en toplækker ejendom nord for København, er den nordsjællandske idyl ikke nok for det forelskede par, når de skal dyrke hinanden.

Læs også:

Se også: Christopher og Medina flytter sammen

I går fløj de to turtelduer til Rom, hvor de skal flette fingre de kommende dage.

- Så er vi sku i Rom!:), skrev Christopher kækt på Facebook tirsdag aften.

Fem-stjernet luksus
Trods den stormede forelskelse er der intet der tyder på, at de kommer til at leve af kærlighed og kildevand i den italienske hovedstad.

I aftes tjekkede Medina og Christopher ind på det fem-stjernede luksushotel, 'Parco dei Principi Grand Hotel & SPA', meddelte sangerinden via sin Facebook-profil.

Læs også:

Se også: Medina krænket: Blev taget på brysterne

Hotellet er holdt i en antik og voldsomt luksuriøs stil og har panoramaudsigt over byen. Hvis parret får brug for lidt ekstra forkælelse er der et lækkert spa-område, de fleste kun har råd til at drømme om.

Hædret for Medina-scoring
Mandag aften blev Christopher hædret med hele tre priser ved det store 'Voice 12'-show i Tivoli. Den største pris var lytternes 'Voice'-pris, men den unge sanger blev også belønnet med 'Årets Body Art'-prisen for sin James Dean-tatovering og hædret som 'Årets Flirt' for sin imponerende scoring af landets for tiden største sangerinde.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik