Danske kendte

Kato i fare for at svulme op resten af livet

Dj'en fra Nordjylland skal leve med infektion, der sendte ham i kørestol for nyligt

  • Kato var i et smertehelvede, da han fik en infektion. Resten af livet risikerer han, at infektionen igen få¨r ham til at svulme op. (Arkivfoto: Anthon Unger).
Kato var i et smertehelvede, da han fik en infektion. Resten af livet risikerer han, at infektionen igen få¨r ham til at svulme op. (Arkivfoto: Anthon Unger).
 

Dj’en Kato skal resten af livet leve med en frygt for, at den infektion, der for nylig sendte ham i kørestol, vil bryde ud.

- Jeg fik en såkaldt rosen infektion fra et insekt i mit højre ben, som svulmede op, så jeg blev indlagt babu babu og var ni dage på hospitalet, siger Kato.

Læs også:

Se også: Snoop Dogg inviterer Kato til LA

Selv om lidelsen er væk, er der en latent risiko for, at den bryder ud igen.

- Den bliver i kroppen resten af livet, så det kan ende med, at jeg lige pludselig får en kæmpe næse. Den kan bryde ud hvor som helst på kroppen, siger Kato.

Læs også:

Se også: Alvorligt syg Kato i kørestol

Der af lægerne fik at vide, at han ikke måtte optræde, mens han sad i kørestol.

- Men det gjorde jeg alligevel. Der er ingen, der skal slæbe mig væk fra den scene, siger Kato, der beskriver lidelsen som ekstremt smertefuldt.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik