Kato i fare for at svulme op resten af livet

Dj'en fra Nordjylland skal leve med infektion, der sendte ham i kørestol for nyligt

  • Kato var i et smertehelvede, da han fik en infektion. Resten af livet risikerer han, at infektionen igen få¨r ham til at svulme op. (Arkivfoto: Anthon Unger).
Kato var i et smertehelvede, da han fik en infektion. Resten af livet risikerer han, at infektionen igen få¨r ham til at svulme op. (Arkivfoto: Anthon Unger).
1 af 1

Seneste i flash!

Hent flere
 

Dj’en Kato skal resten af livet leve med en frygt for, at den infektion, der for nylig sendte ham i kørestol, vil bryde ud.

- Jeg fik en såkaldt rosen infektion fra et insekt i mit højre ben, som svulmede op, så jeg blev indlagt babu babu og var ni dage på hospitalet, siger Kato.

Læs også:

Se også: Snoop Dogg inviterer Kato til LA

Selv om lidelsen er væk, er der en latent risiko for, at den bryder ud igen.

- Den bliver i kroppen resten af livet, så det kan ende med, at jeg lige pludselig får en kæmpe næse. Den kan bryde ud hvor som helst på kroppen, siger Kato.

Læs også:

Se også: Alvorligt syg Kato i kørestol

Der af lægerne fik at vide, at han ikke måtte optræde, mens han sad i kørestol.

- Men det gjorde jeg alligevel. Der er ingen, der skal slæbe mig væk fra den scene, siger Kato, der beskriver lidelsen som ekstremt smertefuldt.

Seneste Nyt

Mest læste

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik