Danske kendte

Se hvad Puk Elgaard nu skal lave

Den tidligere vært på 'Aftenshowet' og 'Her er dit liv' skal fremover give gode råd

  • Puk Elgårds far drak og var ludoman og moderen havde et skrøbeligt sind. Den kendte tv-vært vil bruge erfaringerne fra sin egen opvækst i sit nye job som brevkasseredaktør. (Foto: Thomas Sjørup)
Puk Elgårds far drak og var ludoman og moderen havde et skrøbeligt sind. Den kendte tv-vært vil bruge erfaringerne fra sin egen opvækst i sit nye job som brevkasseredaktør. (Foto: Thomas Sjørup)
 

Den tidligere tv-vært var sidste år nødt til at opgive værtstjansen på 'Aftenshowet' på grund af voldsomme migræneanfald.

Læs også:

Se også: Puk Elgård kaster op under Aftenshowet

Men nu har 44-årige Puk fundet en ny måde at komme ud til danskerne på.

Fra den 1. oktober skal hun give gode råd i sin helt egen brevkasse 'Kære Puk' i Familie Journal.

- Med Puk har vi sikret os en brevkasseredaktør med stor indsigt i mennesker. Hun er empatisk og er ikke bange for at bruge sin egen livserfaring i svarene til læserne, siger chefredaktør på Familie Journal Anette Kokholm.

Puks tilsagn om at blive brevkasseredaktør faldt helt uden tøven:

- Jeg har altid været meget interesseret i menneskelige dilemmaer, og i kraft af min egen turbulente opvækst ved jeg, at livet ikke altid former sig, som man ønsker. I sådanne situationer er det godt at have nogen at betro sig til, siger Puk Elgård, som følger i en række af kendte brevkasseredaktører som Tove Ditlevsen, Lis Møller, Karen Jespersen og Eva Jørgensen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik