Sofie Gråbøl: Nu vil jeg lave film

Efter syv år med 'Forbrydelsen' kaster Sofie Gråbøl sig nu ud i Søren Kragh-Jacobsens nye spillefilm 'I Lossens time'

  • Sofie Gråbøl bliver de kommende næste 10 søndag et ganske kendt ansigt igen i rollen som kriminalkommisær Sarah Lund i tv-serien 'Forbrydelsen'.(Foto: Mogens Flindt)
Sofie Gråbøl bliver de kommende næste 10 søndag et ganske kendt ansigt igen i rollen som kriminalkommisær Sarah Lund i tv-serien 'Forbrydelsen'.(Foto: Mogens Flindt)
1/3
Næste »

Efter syv år iført en færørsk - nu verdensberømt sweater - i rollen som kriminalkommisæren Sarah Lund i tv-serien 'Forbrydelsen' er Sofie Gråbøl nu klar til at kaste sig ud i rigtige spillefilm.

Læs også:

Se også: Camilla fik sin egen Sarah Lund-trøje

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med at lave spillefilm igen. Jeg skal jo allerede starte optagelser på Søren Kragh-Jacobsens kommende film 'I Lossens Time' den 24. september, siger Sofie Gråbøl, der har fået en af de bærende hovedroller i filmen, som hun selv beskriver som et psykologisk thriller-drama.

Læs også:

Forbrydelsen Danske kendte - 3. jul. 2012 Sofie Gråbøl springer ud som præst

Hvordan har du det med, at tredje omgang af 'Forbrydelsen' starter her på søndag?

- Det har jeg det meget specielt med. Det er jo et tv-serie-projekt, som jeg har arbejdet med i syv år. Og jeg glæder mig helt vildt til, at danskerne kommer til at se, hvad vi har lavet. Jeg tror, at det bliver godt.

Hvad har 'Forbrydelsens' store succes i udlandet betydet for dig. Rosende anmeldelser og oven i købet en remake i USA?

- Det har da været glædeligt. Og det har også betydet, at jeg har fået nogle enkelte udenlandske tilbud. Men det har så ikke passet ind i skemaet, fordi jeg har lavet 'Forbrydelsen'.

- Men hvis det rigtige filmprojekt kommer, så er jeg klar til at arbejde i udlandet, f.eks. i England, siger Sofie Gråbøl, der dog i de kommende måneder skal arbejde på Søren Kragh-Jacobsens nye film 'I Lossens Time'.

Læs også:

No name TV - 18. sep. 2012 Stjerne-uhyggelig slutning på 'Forbrydelsen'

Læs også:

Se også: 'Forbrydelsen' slutter i Norge

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte