Andreas Bo: Damerne ignorerer mig

Komikeren Andreas Bo er single og vader i succés - men ikke i damer

  • Komikeren Andreas Bo kan få danskerne til at skrige af grin med sine fantastiske grimasser, men damerne ignorerer ham.(Foto: Kim Agersten/Polfoto)
Komikeren Andreas Bo kan få danskerne til at skrige af grin med sine fantastiske grimasser, men damerne ignorerer ham.(Foto: Kim Agersten/Polfoto)
1/4
Næste »

Det er kun få måneder siden, at komikeren Andreas Bo blev ledig på markedet, men der er ikke udsigt til, at der kommer en ny kvinde ind i hans liv foreløbig. For Andreas Bo har ikke travlt med at finde en ny kæreste, og netop nu har han også rivende travlt med sit nye onemanshow ’Plagiat’.

Læs også:

Andreas Bo Danske kendte - 1. sep. 2012 Andreas Bo: Min kone skred med min ven

Men damerne dukker heller ikke op af sig selv. For selv om mange af kollegerne i komikerbranchen har nemt ved at score lækre, unge damer, så er det ikke tilfældet for manden med de mange fantastiske ansigtsudtryk.

– Jeg oplever ikke at få flere tilbud, fordi jeg er kendt. Jeg kan sagtens stå et sted ved siden af en kammerat, som både er pænere og yngre end mig, og så bliver jeg da også ignoreret på det groveste, siger han med et blink i øjet.

Jeg er jo ikke alene
Mens interviewet skrider fremad, er det heller ikke mange hoveder, der vender sig om for at kigge efter manden i den mørke blazer.

Som den 45-årige komiker sidder på cafestolen, virker han heller ikke som en mand, der prøver at stjæle billedet eller overdøve andre.

– Jeg har det skam fint, jeg er jo slet ikke alene, for jeg har mine børn. Men det ville være løgn at sige, at man ikke savner kærligheden en gang imellem.

Ingen jokes i fritiden
Den kvinde, som en dag skal løbe med Andreas Bos hjerte, skal også indstille sig på, at det ikke er komikeren Andreas Bo, hun skal leve sammen med.

– Min kæreste bliver nødt til at have en forståelse for, at hun får ’bagsiden’ af mig. Jeg spytter ikke den ene joke ud efter den anden, det gør jeg jo flere timer hver dag i mit job.

Ifølge Andreas Bo er der ikke mange ligheder mellem hans private jeg og rollen som entertainer.

– Jeg har fået at vide, at jeg er et sympatisk menneske. Det er det eneste lighedspunkt, jeg forsøger at bevare.

– Har det ændret dig som person, at du er blevet mere kendt, som årene er gået?

– Nej, det ved jeg, at det ikke har. Hvis jeg havde været 22 år gammel og var blevet kendt, så kan det da godt være, at det ville have gjort noget ved mit hoved. Men det er jeg simpelthen blevet for gammel til.
Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte