Lise-Lotte Lohmann skreg, da hun så sig selv i spejlet

Den 55-årige skuespiller lavede ikke meget andet end at skrige, da hun skulle opholde sig på et spøgelsesslot i forbindelse med tv-optagelser

  • Smilet stivnede hos Lise-Lotte Lohmann, da hun skulle sove på et spøgelsesslot. (Polfoto: Morten Langkilde)
Smilet stivnede hos Lise-Lotte Lohmann, da hun skulle sove på et spøgelsesslot. (Polfoto: Morten Langkilde)

Skuespiller Lise-Lotte Lohmann, 55, er overbevist om, at hun med sine skrig skræmte alle spøgelser og ånder væk fra det fynske slot, hvor hun forleden tilbragte en nat sammen med kollegaen Anne Louise Hassing, 44.

Læs også:

Lise-Lotte Lohmann Sundhed - 4. maj 2010 Tag ansvar i stedet for slankepiller

De to var blevet installeret på slottet af TV3 i forbindelse med et nyt program. Her skulle de med det spiritistiske medium Marion Dam- pier Jeans, 61, som guide udforske, om der virkelig var nogen, der gik igen.

- Vi havde en hat på med et kamera i. Den var lortetung. På et tidspunkt troede jeg, at jeg så en ånd. Jeg skreg så højt. Men så var det, fordi jeg så mig selv i spejlet. Og fordi jeg havde den her kamerahat på med lys i på, så lignede det jo noget helt andet, fortæller Lise-Lotte, der var så bange i mørket, at hendes øjenbryn til sidst 'sad helt oppe i panden'.

Skreg hele tiden
Hun sagde ja til programmet, fordi hun gerne ville møde sin afdøde veninde Kirsten Rolffes. Hende var der dog ikke spor af på slottet.

- Desværre. Hun var der ikke. Men der var meget uhyggeligt. Jeg skreg hele tiden. Men da vi var færdige, følte jeg faktisk, at jeg havde renset slottet for alle ånder med mine skrig. Der er kun edderkopper tilbage nu. De er til gengæld også meget store.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte