Xander dømt for vold med jernrør: - Det var ikke så slemt

Den 24-årige sanger og coach i 'Voice - Danmarks største stemme' taler for første gang ud om den voldsdom, han fik sidste år

  • Xander Linnet hader vold, siger han. Alligevel fik han sidste år en dom for bl.a. at have slået en bekendt i hovedet med et jernrør. I EKSTRA kan du i dag læse hans egen forklaring om episoden, der gav ham 60 dages betinget fængsel og 40 timers samfundstjeneste. (Foto: Claus Bjørn Larsen/EKSTRA)
Xander Linnet hader vold, siger han. Alligevel fik han sidste år en dom for bl.a. at have slået en bekendt i hovedet med et jernrør. I EKSTRA kan du i dag læse hans egen forklaring om episoden, der gav ham 60 dages betinget fængsel og 40 timers samfundstjeneste. (Foto: Claus Bjørn Larsen/EKSTRA)
1/2
Næste »

'Det burde ikke være sådan her'.

Sådan lyder titlen på Xanders store gennembruds-hit, der staffede ham placering på toppen af landets hitlister i 2011.

Og samme år var der da også noget, der 'ikke burde være sådan her' for Anne Linnets yngste søn.

Læs også: Xander Linnet dømt for vold

Den 5. august 2011 fik han en voldsdom for - den 15. maj samme år - at have sparket og slået en bekendt i hovedet med et jernrør.

- Der skete så mange ting den aften og alle os, der var involveret i det, er kede af den måde, det udviklede sig på. Det blev meget hypet. For det var altså ikke så slemt, siger Xander til EKSTRA, der i dag bringer et stort interview med sangeren, hvor han for første gang taler ud om den skæbnesvangre aften for halvandet år siden.

Læs også: Xander: Ked af alt hvad der er sket

- Det er da superærgerligt, at det skete. Man må bare sørge for at lære af det, så man kan tage noget med videre.

Hvad Xander har lært af voldsepisoden, og hvorfor det kom dertil, kan du læse om i EKSTRA, der udkommer sammen med Ekstra Bladet, i dag. Her fortæller den unge 'Voice'-coach og søn af Anne Linnet også om sin opvækst, der var 'alt andet end normal'.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte