Liam: Advokaten styrer sagen om Christianes bryster

For Liam O'Connor handler sagen om hans kærestes bare bryster i Se og Hør slet ikke om bryster! Det drejer sig om krænkelse af deres privatliv

Mens Christiane Schaumburg-Müller var meget fåmælt omkring sin og Liams sag mod Se og Hør og blot ville sige, at der var 'nogen, der tog sig af det', så var Liam O'Connor en anelse mere meddelsom, da der var pressemøde på ' Voice' i går.

Læs også:

Se også: TV 2 løber Christianes ærinde: Udelukker ugeblad fra Vild med dans

- Christiane fik egentlig sagt det meget godt. Jeg forholder mig kun til selve sagen, når jeg har advokaten i røret. Ellers er det ikke den store del af hverdagen, forklarede Liam, der ligesom Christiane slap for at blive konfronteret med Se og Hør ved pressemødet i Pumpehuset.

Læs også:

Se også: Christiane antyder sagsanlæg for bryst-billeder

Chefredaktør Kim Henningsen sagde i sidste uge til Ekstra Bladet, at han ikke vil foretage sig noget aktivt i sagen, selv om det betyder, at ugebladet ikke kan få adgang til de to store tv-shows.

- Liam, føler du, at I har bolden?

- Nej, som sagt er det advokaten, der tager sig af det. Og jeg har fuld tiltro ham. I virkeligheden er jeg ikke typen, der kommunikerer med andre gennem pressen. Det er lidt dér, den ligger.

Kræver 200.000
Kim Henningsen har ikke fortalt, hvad det konkret er, Christiane og Liams advokat har skrevet i sin henvendelse til bladet, da den var fortrolig. Men søndag kunne Ekstra Bladet afsløre, at parret angiveligt har krævet 200.000 kroner i erstatning.

- Er du skuffet over, at beløbet er kommet ud?

- Hvorvidt det er det præcise beløb, har jeg ikke nogen kommentar eller holdning til. Det ligger hos advokaten.

Læs også:

Se også: Christianes bryster er 200.000 kroner værd

- Hvis man endelig skulle sige noget om det, så er det, at folk måske skulle skifte ordet 'bryster' ud med 'privatlivs-krænkelse'. Så ville de forstå, hvad det egentlig handler om.

- Men det er ikke noget, jeg raser over på den måde, for jeg har prøvet en masse ting. Og vi har jo en advokat, der tager sig af det. Det er ikke noget, der påvirker mig i det her forum, siger Liam O'Connor.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte