Trine: Sådan var det at kysse James Bond

Trine Dyrholm fortæller her til Ekstra Bladet, hvordan det er at kysse selveste Pierce Brosnan

  • Trine Dyrholm i kærligt favntag med selveste Pierce Brosnan i Susanne Biers nye film 'Den skaldede frisør'.(Foto: Zentropa)
Trine Dyrholm i kærligt favntag med selveste Pierce Brosnan i Susanne Biers nye film 'Den skaldede frisør'.(Foto: Zentropa)
1/4
Næste »
VENEDIG (Ekstra Bladet): Den smukke, 40-årige Trine Dyrholm rødmer genert, da Ekstra Bladet spørger hende, hvordan det egentlig var at kysse selveste James Bond i Susanne Biers nye film ’Den skaldede frisør’?

– Det er en hemmelighed. Men jeg kan sige så meget, at Pierce Brosnan er en mand, som man virkelig nemt kan spille forelsket i, fordi han er en utrolig dejlig mand. Og han er oven i købet en rigtig gentleman.

– Men du er jo ikke den første danske kvinde, der har kysset med Pierce Brosnan. Det gjorde den danske fotomodel og skuespiller Cecilie Thomsen også i filmen ’Tomorrow Never Dies’ fra 1997?

– Ja. Men Cecilie kyssede ham kun. Hun lavede ikke rigtig noget andet med ham. Ikke sandt, siger Dyrholm med et kryptisk smil.

– Hvordan er det så at være sammen med Pierce Brosnan her i Venedig og promovere filmen?

– Jeg må knibe mig selv i armen. Det er en meget magisk oplevelse.

– Var du nervøs første gang, du skulle spille over for Pierce Brosnan?

– Ja. Jeg var supernervøs for at møde ham. Han er jo en kæmpe stjerne. Og jeg var ikke sikker på, at jeg kunne forklare ham, hvem jeg egentlig er på et helt andet sprog. Men allerede under læseprøverne tog han mig pludselig i hånden og kiggede mig dybt i øjnene, mens han sagde en af sine replikker. Jeg følte det, som om han inviterede mig ind i sin privatsfære. Det var virkelig godt for mig, fordi jeg efterfølgende slappede helt af, siger Dyrholm og holder en lille pause, før hun tilføjer:

– Pierce Brosnan er et meget generøst og kærligt menneske.

Filmen ’Den skaldede frisør’ har premiere på torsdag.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte