Livsvarig bryst-garanti til Maria Donna

Det er ni år siden, at Maria Donna fik forstørret barmen - og den holder stadig faconen

  • - Vi er ikke noget plastik-par, siger Maria Donna, der har fået laver bryster og fået lidt Restylane-og laser-behandlinger. (Foto: TV3/Heidi Maximiling)
- Vi er ikke noget plastik-par, siger Maria Donna, der har fået laver bryster og fået lidt Restylane-og laser-behandlinger. (Foto: TV3/Heidi Maximiling)

Maria Donna indrømmer gerne, at hun for længe siden fik ordnet sine bryster.

- Til gengæld er det også den eneste plastiske operation, jeg har fået lavet. Det er ni år siden, jeg fik dem opereret større hos Anna Jørgensen i Roskilde. Det kostede rigtigt mange penge, men der er livsvarig garanti, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Michael tjekker dem også dagligt, griner sangeren og fortsætter:

- Vi er ikke noget plastik-par. Jo, jeg har da fået nogle Restylane-og laser-behandlinger. Laseren er faktisk sund og noget, alle burde gøre. Det kan jeg virkelig anbefale. Det slår de gamle hudceller ihjel og løfter huden i op til otte måneder.

Læs også:

Se også: Maria Donna og Michael Monetz er dybt forgældede

Monetz med hvide tænder
Michael har tidligere fortalt Ekstra Bladet om sine botox-behandlinger, og hvordan celeb-tandlægen Kim Sperly har bleget hans tænder.

Læs også:

Michael og Maria udgiver ny cd TV - 27. aug. 2012 Familien fra Holtewood kommer fra Hørsholm

- Det står jeg 100 procent inde for. Det fungerer fint for mig. Jeg skal også snart have botox-indsprøjtninger igen, siger Michael og brøler sit karakteristiske grin.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte