Lars von Trier sender ridderkors retur

- De er blot simple mennesker af dårlig kvalitet, siger Lars von Trier om kongefamilien. Sit ridderkors har instruktøren sendt retur til Margrethe

  • Lars von Trier til hofbal med ridderkors i 1998. (Foto: Jan Grarup)
Lars von Trier til hofbal med ridderkors i 1998. (Foto: Jan Grarup)
 

Til den store israelske avis Haaretz fortæller den altid provokerende filminstruktør Lars von Trier om sit forhold til den danske kongefamilie, og det er bestemt ikke respekt og beundring, der præger dette forhold.

- Det danske kongehus er en komplet tåbelighed. De skulle have været eliten, men de er blot simple mennesker af dårlig kvalitet, siger Lars von Trier.

Lars von Trier, der tidligere har båret sit ridderkors offentligt - blandt andet til et hofbal for kunstnere afholdt af dronning Margrethe i 1998 - oplyser desuden, at han har afleveret sit ridderkors tilbage.

I avisen sammenligner han desuden porno med vitaminer og fortæller, at han gennem årene har taget flere end 50 forskellige slags piller for sine psykiske problemer.

Læs mere om Lars von Trier i dagens udgave af Ekstra Bladet.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik