Fallenterne bli’r tv-stjerner: Michael Monetz og Maria Donna filmer ny serie

Michael Monetz og Maria Donna forsøger sig med nyt rengøringsselskab - og en karriere på tv

  • Maria Donna og Michael bliver realitystjerner - og stifter nyt rengøringsfirma trods dårlige erfaringer med egne selskaber. Her er de sammen med Michaels datter Camilla. (Arkivfoto: Klavs Bo Christensen).
Maria Donna og Michael bliver realitystjerner - og stifter nyt rengøringsfirma trods dårlige erfaringer med egne selskaber. Her er de sammen med Michaels datter Camilla. (Arkivfoto: Klavs Bo Christensen).

De er gode venner med Anni Fønsby og Erik Damgaard.

Og nu forsøger Maria Donna og Michael Monetz at lave en omvendt version af Anni og Eriks historie.

For mens Erik og Anni var stinkende rige, da de blev realitystjerner, og endte som fallenter, efter at kameraerne var slukkede, går Michael og Maria Donna den modsatte vej.

Læs også:

Se også: Maria Donna og Michael Monetz er dybt forgældede

De har i flere år været fallenter og sigter nu efter en karriere som realitystjerner.

- Jeg kan bekræfte, at vi er ved at lave et reportageprogram med dem til efterårets sendeflade. Men vi har ikke mere at fortælle om det, før vi præsenterer det senere, siger TV3s pressechef, Søren Hedman, der heller ikke vil fortælle, hvad titlen bliver på programmet.

Læs også:

Se også: Maria Donna raser over pinlig afsløring

Parret satser ikke entydigt på jobbet som tv-stjerner. De har netop oprettet et nyt rengøringsfirma.

De har dog ikke haft det store held i forretninger. Som Ekstra Bladet kunne afsløre i sidste uge, ligger de stærkt underdrejet økonomisk som følge af heftig gældsætning i deres hus.

Forud er to firmaer blevet tvangsopløst. I 2009 var det Maria & Michael ApS, der efterlod sig et minus på 1,8, da det blev tvangslukket.

Læs også:

Se også: Maria Donna forsvarer luftigt filmprojekt

I november sidste år blev deres rengøringsfirma tvangsopløst med en samlet gæld på 1,1 millioner kroner efter et par år med spinkle overskud.

Nu forsøger de sig altså med endnu et rengøringsselskab, hvilket i yderste konsekvens må betyde, at man kan hyre parret til at gøre rent for sig, mens man selv sidder og ser dem på skærmen.

Læs også:

Se også: Den syngende rengøringskone er skruk

Ekstra Bladet ville gerne have hørt Michael og Maria Donna, om det fremover er rengøring, der skal sørge for, at de ikke kollapser under deres store gæld.

- Ingen kommentarer. Vi må bede Ekstra Bladet om ikke at kontakte os, da vi ser det som en direkte chikane, skriver Maria Donna i en sms.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte