Eks-millionøsen stadig hjemløs: Vil ikke bo ’på landet’

- Jeg ville dø af depression, for jeg er vant til verden - jeg er et verdensmenneske, siger Anne Mette Beckmann om at flytte fra København i jagten på en bolig

  • Hun er hjemløs, men tanken om at forlade København for at finde en bolig tiltaler ikke Anne Mette Beckmann. Foto: TV2
Hun er hjemløs, men tanken om at forlade København for at finde en bolig tiltaler ikke Anne Mette Beckmann. Foto: TV2

Anne Mette Beckmann, der er blevet verdensberømt i Danmark som tidligere millionøse, leder stadig efter en bolig – men den skal helst ligge i København

Hun voksede op i sus og dus som en del af en dansk velhaverfamilie i Portugal og Frankrig, men kassen er nu helt og aldeles tom, hvilket indtil flere dokumentarprogrammer har vidnet om.

Se også: Eks-millionær: Hjemløs og på røven

Anne Mette Beckmann er fattig, arbejdsløs og hjemløs. Det sidste skal der nu laves om på gennem en programrække på TV2, hvor seerne vil komme til at sidde på forreste række, når hun leder efter tag over hovedet forskellige steder i Danmark.

Optagelserne til tv-programmerne er så småt begyndt, og målet er at finde frem til, om Anne Mette Beckmann vil kunne bo væk fra København, hvor hun har det meste af sit netværk.

På sin Facebookside opfordrer Anne Mette Beckmann folk til at skrive, hvis de har lyst til at vise deres by og hverdag frem for hende og et tv-hold.

Hun afslører over for TV2, at der allerede er kommet gode tilbud, men at tanken om at flytte fra København er ’både spændende, men også uhyggelig’.

flash - 8. nov. 2016 Bistands-millionæren: Jeg sover på køkkengulve

- I København har jeg mine venner, og det er her, tingene sker for mig, men jeg har ikke nogen bolig, så jeg er åben for andre steder i Danmark.

Hun har dog store forbehold over for at forlade hovedstaden.

- Jeg kan simpelthen ikke se mig selv på landet. Det er det sidste, jeg vil. Det siger jeg formentlig nej til. Jeg ville dø af depression, for jeg er vant til verden. Jeg er et verdensmenneske, siger den tidligere millionøse til TV2.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte