Line Baun: Det går lige i trussen

Tv-værtinden er ophidset over, hvor fantastisk italiensk mad er, efter hun har været på kokkekursus i Norditalien

'Jeg er glad for mine store bryster', skrev Line Baun Danielsen i et blogindlæg tidligere i maj. Nu fortæller hun, at italiensk mad går lige i trussen. Foto: Her og Nu/Peter Hauerbach
'Jeg er glad for mine store bryster', skrev Line Baun Danielsen i et blogindlæg tidligere i maj. Nu fortæller hun, at italiensk mad går lige i trussen. Foto: Her og Nu/Peter Hauerbach

'Velkommen til min blog for kvinder i aldersgruppen 45+. Jeg blogger om karrierre, børn, mænd, kærester, veninder, penge, politik, skønhed livsstil, sex og meget andet'.

Sådan beskriver den tidligere tv-værtinde Line Baun Danielsen sin hjemmeside.

Line Baun Danielsen på den røde løber til uddelingen af årets tv-pris i 2017. Foto: Tariq Mikkel Khan
Line Baun Danielsen på den røde løber til uddelingen af årets tv-pris i 2017. Foto: Tariq Mikkel Khan

Emnefeltet spænder bredt, men sex går igen og igen, og i sit seneste blog-skriv slår hun fast, at italiensk mad går lige i trussen:

'Italienerne kan altså noget, kun få andre kan. De kan lave smukke biler, lækkert tøj og smukt boligdesign – og de kan også lave mad, der går lige i maven, hjertet og trussen', skriver hun i indledningen.

Se også: Line Baun: Glad for mine store bryster

Hun går dog ikke yderligere i detaljer med, hvordan eller hvorfor den italienske mad går lige i trussen, men nøjes med at konstatere, at det gør den bare.

Kokkekursus
Madens indvirken på sexlysten observerede Line Baun Danielsen, da hun var på kokkekursus i Norditalien.

Her skulle hun lave en pastaret med løg- og parmesansauce, hjemmelavet pasta og en pannacotta-dessert fra bunden.

Line Baun Danielsen deltog i det populære tv-program 'Vild med dans' i 2009. Foto: Mogens Flindt
Line Baun Danielsen deltog i det populære tv-program 'Vild med dans' i 2009. Foto: Mogens Flindt

Den gamle journalist reporterer i den forbindelse, at det er hårdt at ælte sin egen pastadej. Helt konkret fik hun ondt i underarmene af det krævende arbejde.

Se også: Line Baun knækket af stress

Også den italienske parmesanost gjorde indtryk.

Baun Danielsen var nemlig på besøg på en parmesanost-virksomhed. Her fik hun indsigt i den komplicerede arbejdsgang, der er bag en produktion af den smagfulde og duftende ostetype.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen