Spørg Gitte

Gitte: Du må ikke lave et barn på ham

Kvinde vil høre om hun skal snyde sin kæreste for at få et barn

  • (Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

Kære Gitte
Jeg er en kvinde på 35, der gennem nogen tid har ønsket at få et barn. Men der er opstået et problem, som jeg håber, du har et bud på, hvordan jeg kan løse:

Jeg har en dejlig kæreste, som jeg har været sammen med i 3½ år, og vi har et rigtig godt liv sammen. Han har to børn fra et tidligere forhold, og han har sagt, at han under ingen omstændigheder vil have flere børn.

Det gør mig selvfølgelig ked af det og får mig til at sætte spørgsmålstegn ved, om det er, fordi der er noget galt med mig. Noget, der gør, at han ikke vil være med til at sætte mine børn i verden.

Men børn -eller i hvert fald ét barn - skal jeg have. Mine overvejelser går nu på, om jeg skal snyde min kæreste og 'glemme' at tage mine p-piller, eller om jeg skal søge helt andre veje?

Jeg spekulerer på, om jeg skal finde en tilfældig fyr i byen og ordne det på den måde. Eller om jeg skal kaste mig over kunstig befrugtning. De to sidste muligheder vil betyde, at jeg skal vinke farvel til min kæreste, hvilket jeg ikke har lyst til.

Hvad ville du gøre?
Kærlig hilsen fra den kommende mor

Hej kommende mor
Det lyder, som om moderskabstrangen er så stor hos dig, at du vil have et barn uanset konsekvenserne.

Hvis du virkelig elsker din mand meget højt og vil bruge resten af dit liv sammen med ham, så skal du sikre dig, at han har det på samme måde med dig.

Hvis han har det, så fortæl ham, hvor vigtigt det er for dig, dit liv og din identitet at blive mor og få dit eget barn. Og hvordan et barn vil løfte jeres parforhold til nye dimensioner.

Måske siger han nej til at få et barn, fordi hans tidligere skilsmisse, hvor der var to børn involveret, fortsat plager ham. Hvis du vil blive med din kæreste, er samtale og åbenhed den eneste farbare vej. Bedrag er ikke vejen frem.
Knus, Gitte

Skriv til Gitte Nielsen: Eks-modellen giver råd om stort og småt til Ekstra Bladets læsere.Klik her for at stille Gitte et spørgsmål

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!

Seneste i flash!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.