Al Agami: Jeg er stor fan af Samuel L. Jackson

De kendte strømmede til galla-premieren på Quentin Tarantinos nye film 'The Hateful Eight'  

Den danske rapper Al Agami er helt vild med Samuel L. Jackson.(Foto: Jakob Jørgensen og Scanbox)
Den danske rapper Al Agami er helt vild med Samuel L. Jackson.(Foto: Jakob Jørgensen og Scanbox)

- Jeg glæder mig helt vildt til at se Samuel L. Jackson. Jeg er en stor fan af ham. Jeg synes, at han er en virkelig god skuespiller, og så er Tarantinos film altid godt lavet, forklarede rapperen Al Agami, da han søndag aften mødte op til gallapremieren på Quentin Tarantinos nye film 'The Hateful Eight' i Imperial Biografen i København. Al Agami tilføjede i øvrigt, at Tarantinos film 'Reservoir Dogs' er hans yndlingsfilm af Tarantino skarpt efterfulgt af 'Pulp Fiction'.

Filmnyheder - 4. jan. 2016 - kl. 07:33 Aldrig har en kvinde fået så mange tæsk på film

Tarantino bruger ofte ordet 'nigger'
Jeg har for nylig lavet et interview med Samuel L. Jackson i Los Angeles, hvor han forklarede Ekstra Bladet, at han betragter sig selv som Tarantinos talerør for de sorte amerikanere. Mener du, at han har ret i det?

- Det tror jeg faktisk, at man skal spørge filminstruktøren Spike Lee om, siger Al Agami, der henviser til den afroamerikanske Spike Lee, der har lavet mange film om raceproblemer i USA.

Filmnyheder - 26. dec. 2015 - kl. 13:51 Tarantino: Verden er smadret til atomer

Al Agami tilføjer: Tarantino har jo været meget i fedtefadet i USA, fordi han ofte bruger ordet 'nigger' i sine film. Et ord, der er meget betændt i USA. Men selvfølgelig er Samuel L. Jackson et talerør for de sorte i Tarantinos film. Og der bliver lagt mærke til det.

Og Al Agami har fuldstændig ret med henblik på Tarantinos brug af ordet 'nigger'. I filmen 'The Hateful Eight' bliver ordet 'nigger' sagt utroligt mange gange, især af en tidligere general og en soldat fra Sydstatshæren. Men til gengæld er Samuel L. Jackson også den helt store helt i filmen, der i den grad sætter fokus på race-problematikken i 1860' ernes USA.

Se også: Tarantino sparker røv med 70 mm

Usædvanlig god musik
Hvad siger du i øvrigt til, at filmen 'The Hateful Eight' får sit helt egen-produceret score af en af verdens største filmkomponister, nemlig italieneren Ennio Morricone?

- Waw, så er Tarantino gået tilbage til de gamle mestre. Morricone er jo en guddommelig komponist kendt fra nogle af de bedste gamle spaghetti-westerns. Så bliver det sgu storladent.

Se også: Tarantinos far om sønnen: Han er arrogant

1 af 9 Al Agami: Tarantino har jo været meget i fedtefadet i USA, fordi han ofte bruger ordet 'nigger' i sine film.(Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 9 Christiane Schaumburg-Müller afslørede, at hendes nytårsfortsæt er, at hun skal spise langsommere. Juleaften fandt jeg nemlig ud af, at jeg havde spist maden alt for hurtigt.(Foto: Jakob Jørgensen)
3 af 9 Lige før Silas mødte op i biografen havde han skiftet ble på sin datter, og da han gik ud af døren greb han en cowboyhat fra knagen: Når jeg nu ikke havde tid til tage noget festligt tøj på, kunne jeg i det mindste møde op iført en hat.(Foto: Jakob Jørgensen)
4 af 9 Reality-kongen Gustav mødte op i vaskeægte Clint Eastwood-look med cowboyhat og kappe: Jeg kan godt lide Tarantinos lidt action og cowboy-agtige film. Det er lidt sexet.(Foto: Jakob Jørgensen)
5 af 9 Jesper Binzer fra D-A-D mødte op sammen med børnebogsforfatteren Peter Nordahl: Jeg er helt vild med Tarantinos film 'Pulp Fiction'. Hans film er altid vilde.(Foto: Jakob Jørgensen)
6 af 9 Fitness-instruktør Kira Eggers.(Foto: Jakob Jørgensen)
7 af 9 Dar Salim på den røde løber.(Foto: Jakob Jørgensen)
8 af 9 Programchefen på Radio24syv mødte op sammen med sin kone Malou Aamund.(Foto: Jakob Jørgensen)
9 af 9 Den danske rapper Al Agami er helt vild med Samuel L. Jackson.(Foto: Jakob Jørgensen og Scanbox)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen