Casper Crump erobrer Hollywood

Den danske skuespiller Casper Crump medvirker både i kæmpe tv-serie og storfilm i Hollywood

Casper Crump ses her under Oscar-festen i 2013, hvor han deltog som skuespiller i den Oscar-nominerede danske kortfilm 'Helium'.(Foto: Polfoto)
Casper Crump ses her under Oscar-festen i 2013, hvor han deltog som skuespiller i den Oscar-nominerede danske kortfilm 'Helium'.(Foto: Polfoto)

Den 38-årige Casper Crump er i den syvende himmel netop nu.

Han har nemlig på ganske få år etableret sit navn i Hollwood på en måde, som mange ville misunde ham. Netop nu er han aktuel i den store tv-serie 'Legends of Tomorrow', hvor han i rollen som skurken Vandal Savage blandt andet spiller overfor de berømte Prison Break-brødre Dominic Purcell og Wentworth Miller.

Og Casper Crump har også færdigindspillet sin rolle som kaptajn Kerchover i den kommende amerikanske storfilm 'The Legend of Tarzan', hvor han blandt andre spiller overfor verdensstjerner som Samuel L. Jackson, John Hurt, Christoph Waltz og svenske Alexander Skarsgård, der har rollen som selveste Tarzan.

- Det var jo dejligt at medvirke i den danske kortfilm 'Helium', der vandt en Oscar. Men det er også ekstremt overvældende at være med i tv-serien Legends of Tomorrow. Vi er ca. 14 dage om at lave et afsnit, og et enkelt afsnit koster 60-70 millioner kroner, fortæller Casper Crump til Go' Morgen Danmark om tv-serien, der har 16 afsnit i alt.

00:41

Casper Crump var skuespiller i filmen 'Helium', der i år 2013 var nomineret til en Oscar. Se traileren på filmen her

Anders Walter interview Filmnyheder - 3. mar. 2014 - kl. 03:37 Helium vandt: Første danske Oscar-sejr

Tabte sin kniv midt i action-scene
- Der er mange mennesker involveret i et sådant projekt, men i bund og grund udfører man det samme arbejde som i en lille kortfilm.

- Man kan godt få lidt sved på panden, når man arbejder i så stor en produktion. Jeg kan jo ikke lade være med at have i baghovedet, at tid er penge. Og det går virkelig stærkt, når man laver tv-serie i USA. Og engelsk er heller ikke mit hovedsprog, så der skal jeg også forberede mig. Så man er ikke interesseret i at dumme sig, fordi det kan koste rigtig mange penge, hvis tingene udsættes, forklarer Casper Crump til Go' Morgen Danmark og henviser til en episode under optagelserne, hvor det var lige ved at gå rigtigt galt og faktisk også gik lidt galt.

- I forrige uge indspillede vi en scene, hvor der foregår et episk slag. 150 stuntmen bliver sprunget i luften som soldater, og jeg skulle i scenen dræbe en mand med en kniv. Kameraet var direkte på mig, og det første jeg gjorde var at tabe kniven. Men jeg fortsatte scenen uden kniven, fordi jeg vidste, at det ville tage en hel time eller mere, hvis netop den scene skulle gøres klar igen. Og så var der bagefter nogle meget dygtige teknikere, der løste problemet, forklarer Casper Crump. 

Nogle af aktørerne fra tv-serien 'Legends of Tomorrow'. Yderst fra venstre Wentworth Miller kendt som en af brødrene fra tv-serien 'Prison Break',  Victor Garber, Buzzfeed Executive, Brandon Routh, Caity Lotz og  Ciara Renee. (Foto: AP)
Nogle af aktørerne fra tv-serien 'Legends of Tomorrow'. Yderst fra venstre Wentworth Miller kendt som en af brødrene fra tv-serien 'Prison Break', Victor Garber, Buzzfeed Executive, Brandon Routh, Caity Lotz og Ciara Renee. (Foto: AP)
 

1 af 3 Nogle af aktørerne fra tv-serien 'Legends of Tomorrow'. Yderst fra venstre Wentworth Miller kendt som en af brødrene fra tv-serien 'Prison Break', Victor Garber, Buzzfeed Executive, Brandon Routh, Caity Lotz og Ciara Renee. (Foto: AP)
2 af 3 Casper Crump ses her sammen med filminstruktøren Anders Walter i forbindelse med Oscar-festen i 2013. (Foto: Polfoto)
3 af 3 Casper Crump ses her under Oscar-festen i 2013, hvor han deltog som skuespiller i den Oscar-nominerede danske kortfilm 'Helium'.(Foto: Polfoto)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen