Fræk tv-diva forlader byen

Tv-personligheden Irina Olsen får snart nøglerne til et rækkehus, hvor hun skal bo med sin kæreste og datter

01:03

Danske kendte - 29. apr. 2017 - kl. 11:28 Irina laver stor investering

Se også: Ærlige Irina: Mine forældre var skuffede over mig

Realityprogrammer og røde løbere var noget af det, der gjorde den danske realitydeltager Irina Olsen kendt i offentligheden.

Siden er der sket meget for den nu 29-årige tv-personlighed, der i marts 2015 skiftede de røde løbere og vilde fester ud med rollen som mor.

Se også: Line Baun: Glad for mine store bryster

Nu starter endnu et nyt kapital for bloggeren, der er i øjeblikket er ved at gøre klar til at skifte lejligheden på Vesterbro i København ud med et rækkehus nordpå.

Det afslører Irina Olsen på sin blog.

Nøglerne får tv-divaen og familien, der består af kæresten Morten Brangstrup Olsen, som er bedre kendt som dj'en Faustix, og datteren Allessia, om mindre end en måned.

Irina Olsen til Beauty Award 2017. Foto: Mogens Flindt
Irina Olsen til Beauty Award 2017. Foto: Mogens Flindt
 

Grundig overvejelse
På bloggen fortæller tv-personligheden, der i øjeblikket er aktuel i DR3-programmet 'Irina - en diva vender hjem', at beslutningen om at flytte væk fra byen krævede en del overvejelse.

- Det er faktisk en lidt ambivalent følelse, jeg har omkring det, da jeg elsker at bo så centralt og kunne komme til alt hurtigt. Desuden er jeg ikke den største fan af den store forandring mere. Jeg vil hellere have stabilitet og trygge rammer, skriver Irina Olsen på bloggen.

Men efter at beslutningen om den snarlige flytning er taget, ser kendisbloggeren frem til at starte det nye kapitel i sit liv.

- Jeg glæder mig helt vildt til at få mere plads, og til at Allessia får sit eget værelse. Til at være tættere på min familie og have mere natur omkring os, skriver hun i indlægget.

Irina til Zulu Awards. Foto: Mogens Flindt
Irina til Zulu Awards. Foto: Mogens Flindt
 

Et roligt sted
Irina Olsen, der er kendt fra programmer som 'Divaer i junglen' og 'Fristet', fortalte allerede i april, at hun og kæresten overvejede at flytte fra Vesterbro og finde et roligere sted for datteren at vokse op.

Tidligere overvejede parret også at flytte til Los Angeles, men i marts fortalte realitypersonligheden på sin blog, at parret havde besluttet sig for at lægge den drøm på hylden for at give datteren en opvækst i trygge rammer.

Irina viser bagdelen frem. Foto: Kenneth Meyer
Irina viser bagdelen frem. Foto: Kenneth Meyer
 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Michael Bo Mortensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen